GALERIE FOTO Moment superb: ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

Moment superb: ce a făcut Cristiano Ronaldo imediat după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024 EURO 2024

Portugalia lui Cristiano Ronaldo a fost eliminată de la EURO 2024 în sferturile de finală, după 0-0 și 3-5 la loviturile de departajare.

Titular pentru a cincea oară consecutiv, Cristiano Ronaldo a jucat pentru ultima oară la un Campionat European. Atacantul în vârstă de 39 de ani încheie turneul final din Germania fără gol marcat, cu excepția celor de la loviturile de departajare.

Cum a fost surprins Cristiano Ronaldo imediat după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024

Contra Franței, Ronaldo a fost integralist și a transformat prima lovitură de la 11 metri a Portugaliei. Unicul jucător care a ratat a fost Joao Felix, iar francezii s-au impus cu 5-3 și merg în semifinale.

  • Cum A Fost Surprins Cristiano Ronaldo Imediat Dupa Eliminarea Portugaliei De La Euro 2024 26

Spre deosebire de meciul cu Slovenia, din optimi, în care a ratat un penalty și a izbucnit în lacrimi chiar din timpul meciului, Cristiano Ronaldo nu s-a exteriorizat la fel de mult și după eliminarea contra Franței.

Veteranul Pepe nu și-a putut stăpâni însă lacrimile, iar Cristiano Ronaldo a fost alături de el și l-a consolat pe veteranul în vârstă de 41 de ani, care a avut o evoluție remarcabilă împotriva Franței. (vezi GALERIA FOTO)

Ronaldo s-a îmbrățișat cu câțiva dintre colegi și a găsit puterea să zâmbească în momentul în care adversarul Antoine Griezmann a mers să îl salute.

Totuși, dezamăgirea a fost vizibilă pentru Cristiano Ronaldo, care a disputat al șaselea și ultimul Campionat European din carieră. CR7 rămâne cu un singur triumf, cel din 2016.

VIDEO Loviturile de departajare din Portugalia - Franța

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!