VIDEO EXCLUSIV Motivul pentru care Toni Kroos poartă aceeași pereche de adidași din 2013 

Toni Kroos Adidas EURO 2024 Germania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:16
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:23

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

În contradicție cu majoritatea jucătorilor, care își schimbă constant modelul de adidași, Toni Kroos a rămas fidel modelului Adidas Adipure 11Pro, din 2013.

În sezonul în care încă evolua la Bayern Munchen, neamțul a purtat pentru prima dată Adidas Adipure 11Pro, iar de atunci nu a mai renunțat la acest model.

"Când am lansat această linie în 2008, Toni a fost ales unul dintre promotori. Apoi, când a apărut modelul Adipure 11Pro s-a îndrăgostit de el.

Este materialul care îi place. Pielea reprezintă elementul cheie. Am conceput acest model pentru a face atingerea mingii cât mai moale și naturală. Toni este jucătorul cel mai reprezentativ pentru acest lucru. Uitați-vă cum controlează mingea și cât de precisă este prima sa atingere.

Am încercat să-l determinăm să probeze alt model, răspunsurile au fost mereu negative", a declarat Bjorgvin Hreinsson, oficial Adidas, potrivit The Athletic. 

Ce va face Toni Kroos după EURO 2024

Mijlocașul german a anunțat în urmă cu doar câteva zile că își va încheia cariera de fotbalist după EURO 2024, competiție transmisă în direct pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

În cadrul unui interviu acordat pentru podcast-ul Einfach mal Luppen, jucătorul german a dezvăluit că va ocupa un post în academia de fotbal a celor de la Real Madrid. 

"Voi continua podcastul cu fratele meu Felix și voi lucra la Academia lui Real Madrid.

Am fost aproape să iau această decizie de sezonul trecut. A fost decizia corectă să mai continui încă o stagiune, pentru că lucrurile au mers cum trebuie. Vreau să fiu ținut minte ca Toni Kroos, în vârstă de 34 de ani, care a jucat cel mai bun sezon al său pentru Real Madrid. Sunt fericit și mândru că am reușit asta", a declarat Toni Kroos.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!