"Nu puteam face mai mult!" Reacția lui Luciano Spalletti după ce Italia a fost eliminată de la Euro 2024

Luciano Spalletti campionatul european EURO 2024 EURO 2024 Luciano Spalletti / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 21:38
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 21:44

Italia, campioana europeană en-titre, a fost eliminată de la Euro 2024 de Elveția, care a învins-o cu 2-0 în optimile de finală.

La finalul meciului, Spalletti a făcut o analiză a jocului naționalei sale, punctând faptul că fotbaliștii săi n-ar fi putut face mai mult în condițiile actuale.

"Ne-au lipsit ritmul și prospețimea, care fac mereu diferența. Astăzi am schimbat jucătorii, dar în acest moment nu suntem în stare să facem mai mult de atât.

Spalletti, discurs sincer după eliminarea de la Euro

Golul din debutul reprizei secunde ne-a tăiat elanul, am fost mai puțin incisivi, ritmul a făcut diferența, ei au fost mai buni în prima repriză și chiar la nivel individual era o diferență de viteză între 'perechi'. 

Avem nevoie de mai mult ritm, mai multă calitate și mai mult sacrificiu. Din păcate, există și o serie de lucruri care țin și de modul în care s-a încheiat campionatul (Serie A). Jucătorii nu au ajuns în cea mai bună formă și apoi și căldura a avut un impact", a spus Spalletti la finalul meciului.

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!