VIDEO EXCLUSIV "O dezamăgire foarte mare". Analiza lui Laurențiu Reghecampf după finala de la EURO 2024

O dezamăgire foarte mare . Analiza lui Laurențiu Reghecampf după finala de la EURO 2024 EURO 2024

Spania a câştigat, duminică, pentru a patra oară titlul european la fotbal, învingând în finala EURO 2024, cu scorul de 2-1, pe Anglia. Spaniolii au mai câştigat trofeul în 1964, 2008 şi 2012.

Prima repriză a fost una a defensivelor, fără ocazii mari. Prima şansă reală de gol a venit în minutul 45, când Phil Foden a reluat din careu, din unghi, dar Unai Simon s-a aflat pe traiectoria balonului şi a respins. 

Imediat după pauză, în minutul 47, cei doi puşti din echipa Spaniei au creat faza prin care ibericii au deschis scorul. Lamine Yamal a primit în terenul englezilor, a înaintat şi a pasat perfect pentru Nico Williams, iar acesta a înscris cu stângul, din careu. 

Anglia a egalat în minutul 73, prin şutul din afara careului al lui Cole Palmer, din pasa lui Jude Bellingham. Spaniolii au trecut din nou la conducere în minutul 87, după golul lui Oyarzabal

Într-o intervenție telefonică la Studio EURO 2024, antrenorul român a vorbit despre finala europeană, remarcând plusurile Spaniei, dar și problemele englezilor. 

"Este ceva incredibil cum reușesc să recupereze balonul după ce pierd. Mai ales cei doi mijlocași centrali care sunt foarte agresivi și închid toate culoarele. Calitatea paselor e ceva incredibil. 

Când au intrat Watkins și Palmer, jocul lor s-a schimbat în bine. Pentru că pressing-ul a fost mult mai în viteză. Kane, o dezamăgire foarte mare. Ca și Foden, foarte lent. Au marcat golul de 1-1, apoi s-au retras", a declarat Laurențiu Reghecampf, la PRO TV

VIDEO | Festivitatea de premiere de la EURO 2024


EURO 2024 | Festivitatea de premiere după finala de la Berlin pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!