Olandezii, fără ocolișuri. Cum au numit naționala României după 0-3 în optimile EURO 2024

Olanda EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 21:08
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 21:12

România a fost eliminată de la EURO 2024 după ce a pierdut contra Olandei în optimile de finală, la Munchen, scor 0-3.

Olanda s-a impus după golurile lui Cody Gakpo (20') - șut din careu la colțul scurt - și Donyell Malen (83', 90+3), care a împins mingea în plasă după o pasă în fața porții a aceluiași Gakpo, iar ulterior a finalizat un contraatac.

Presa olandeză: "România, o echipă care s-a retras foarte mult. Victorie meritată"

Presa olandeză a tras câteva concluzii la cald, susținând că naționala lui Ronald Koeman a meritat pe deplin calificarea în sferturi și numind România o echipă care s-a retras foarte mult.

"Cody Gakpo și Donyell Malen duc Olanda în sferturile de finală ale Campionatului European după o victorie meritată împotriva României", a titrat Algemeen Dagblad.

"Suspansul a existat mult prea mult în Munchen, însă echipa Olandei merge în sferturi cu un rezultat pe deplin meritat. Echipa noastră a fost mult mai puternică decât a României.

Cu greu am avut parte de presiune în acest meci, iar asta a făcut diferența. Spre deosebire de mașinăria de gegenpressing a Austriei, România a fost în principal o echipă care s-a retras foarte mult. Asta le-a făcut viața mult mai ușoară fundașilor și mijlocașilor noștri", au mai scris olandezii.

Partida s-a încheiat cu victoria clară a Olandei, 3-0. Naționala lui Ronald Koeman va înfrunta în sferturile de finală câștigătoarea din duelul Austria - Turcia.

CITEȘTE ȘI"Eliminați!" Ce au scris germanii după ce Denzel Dumfries i-a zguduit pe Ianis Hagi și Vasile Mogoș

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!