Presa din Franța a anunțat când va juca Kylian Mbappe la EURO 2024

kylian mbappe EURO 2024 Franta EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 11:08
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 11:15

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Kylian Mbappe (25 de ani) a suferit o fractură nazală în primul meci de la EURO 2024 și a lipsit de pe teren la meciul cu Olanda.

După o nouă sesiune de pregătire alături de echipă, jucătorul lui Real Madrid pare pregătit să evolueze în ultima partidă din grupe, împotriva Poloniei. 

Franța are nevoie de o victorie la scor pentru a depăși Olanda și a-și asigura prima poziție în grupă, iar recuperarea lui Kylian Mbappe pare să fi descurs cum trebuie, anunță Footmercato.

"Totul merge bine, s-a recuperat după lovitură. Hematomul se reduce în fiecare zi. Se obișnuiește și cu masca, care îi modifică și vederea. Se simte bine", a explicat Didier Deschamps la microfonul Telefoot.

România poate da peste Franța, în optimi

După primele partide din grupe, Olanda a rămas pe primul loc, cu patru puncte, la egalitate cu Franța. Austria ocupă locul trei, cu trei puncte, iar Polonia, eliminată deja matematic, completează grupa.

În cazul în care clasamentul nu se va schimba în următoarea etapă, Franța îi poate ieși în cale României în fazele eliminatorii ale competiției! A doua clasată din Grupa D va întâlni în optimi a doua clasată din Grupa E.

Astfel, dacă România se va clasa pe locul doi la finalul celor trei meciuri din faza grupelor, atunci sunt șanse să întâlnească fosta campioană mondială în optimi, la Dusseldorf, pe 1 iulie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!