Primește premiul pentru "cea mai stupidă accidentare" și ratează EURO 2024

Michal Sadilek Cehia EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 09 Iunie 2024, 16:18
Data actualizarii: Duminica 09 Iunie 2024, 16:17

Toate echipele naționale au anunțat loturile cu care vor participa la EURO 2024, însă continuă să apară probleme medicale în rândul mai multor formații, cu câteva zile înainte de startul turneului final.

Un astfel de exemplu vine din Cehia. Mijlocașul Michal Sadilek (25 de ani) a fost integralist, vineri, în amicalul cu Malta, câștigat clar, 7-1. O zi mai târziu, fotbalistul legitimat la Twente a căzut de pe bicicletă în timp ce se îndrepta spre hotel și s-a rănit la picior.

Michal Sadilek, mijlocașul Cehiei, ratează EURO 2024 după ce a căzut de pe bicicletă

Accidentarea lui Sadilek s-a dovedit a fi una serioasă. El a suferit o contuzie puternică la tibie și va rata EURO 2024, a anunțat Federația din Cehia, într-un comunicat oficial.

"Premiul pentru cea mai stupidă accidentare merge la cehul Michal Sadilek, care va regreta cu siguranță plimbarea cu bicicleta", a scris publicația belgiană DHnet.

Michal Sadilek (24 de meciuri și un gol la naționala Cehiei), a participat la EURO 2020, când naționala sa a ajuns până în sferturile de finală.

Sadilek, legitimat la Twente Enschede din 2022, a evoluat constant în ultimul sezon din Eredivisie. A strâns 31 de meciuri, un gol și trei pase decisive în campionat, iar cu echipa sa de club a participat și în preliminariile Conference League.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Sadilek, potrivit Transfermarkt
  • Cehia va juca, luni, un ultim amical înainte de EURO 2024, contra Macedoniei de Nord.
  • La EURO 2024, Cehia se va afla în grupa F și va înfrunta Portugalia, Georgia și Turcia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!