"Promisiunea este o datorie". Marc Cucurella și-a vopsit părul roșu după succesul de la EURO 2024

Marc Cucurella EURO 2024 Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Iulie 2024, 11:23
Data actualizarii: Vineri 19 Iulie 2024, 11:38

EURO 2024 a fost transmis în exclusivitate la PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Înainte de finala cu Anglia, pe care Spania a câștigat-o cu scorul de 2-1, partenera lui Marc Cucurella a declarat că jucătorul își va vopsi părul roșu dacă ibericii se impun la EURO 2024.

La cinci zile după succesul de la Berlin, fundașul lui Chelsea a publicat pe contul de Instagram fotografia cu schimbarea de look.

„Marc a promis undeva că își va vopsi părul roșu, dar mie nu mi-a promis nimic. Nu îl voi forța să o facă”, a spus Claudia Rodriguez, înainte de finală, citată de britanicii de la The Sun.

Toni Kroos: ”M-am enervat după ce am văzut faza la final!”

Germania a fost eliminată de Spania în sferturile de finală ale EURO 2024, când ibericii s-au impus cu 2-1 după prelungiri.

Meciul a avut mai multe faze controversate de arbitraj, dar cea mai mare a venit în minutul 106, la scorul de 1-1. Marc Cucurella a respins cu mâna din careu un șut al lui Jamal Musiala, dar arbitrul englez Anthony Taylor a lăsat jocul să continue.

”M-am abținut până azi. Nu mă aflam într-o poziție din care să văd clar că a fost henț, așa că la acel moment nu am fost supărat pe arbitru. Bineînțeles, apoi i-am atras atenția arbitrului. El mi-a spus că nici măcar nu era nevoie să vadă. M-am enervat după ce la final am văzut faza, așa că mai bine o lăsăm așa.

Pe teren, am avut încredere în el și am greșit. Cred că ar fi trebuit măcar să vadă faza, dar cred că problema a fost că a știut că dacă ar fi văzut faza, ar fi trebuit să dea penalty”, a spus Toni Kroos, potrivit Mundo Deportivo.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!