Răzvan Marin a spus tot ce era de zis înaintea debutului la EURO 2024

Răzvan Marin a spus tot ce era de zis înaintea debutului la EURO 2024 EURO 2024

În cadrul conferinței de presă premergătoare Campionatului European din Germania, Răzvan Marin, mijlocașul tricolorilor, se arată convins înaintea debutului cu Ucraina. 

Răzvan Marin este convins că România poate face o figură frumoasă la acest turneu final, primul din cariera sa, după cum a precizat chiar fotbalistul, care s-a declarat fericit că poate face parte din acest grup.

Mai mult, mijlocașul legitimat la Empoli a îmbrățisat huiduielile primite la meciul terminat la egalitate, scor 0-0, cu Bulgaria. Marin îi înțelege pe suporteri și este de părere că e normal ca într-un amical să fie un spectacol de goluri.

  • Calificarea La Euro 2024 Aduce Noi Oportunitati Nu Mi Se Mai Pare Fantezist Ca Un Roman Sa Fie Dorit De 14

„E greu să descriu în cuvinte ceea ce simţit când am văzut atâţia oameni alături de noi, ne bucură, sunt foarte importanţi pentru noi, ne face să dăm totul pentru ei. Sunt de opt ani la echipa naţională, e prima dată când reuşesc să mă calific la un turneu final, mă bucur enorm. A fost un parcurs greu, cu multe eşecuri şi mă bucur că în sfârşit ajung să reprezint România la un turneu final.

O vom lua pas cu pas, meci cu meci, şi vom vedea unde ne vom clasa după primele meciuri. E normal să fie presiune, e imposibil să nu fie. Mi-am dorit de mic să ajung să joc astfel de meciuri, cu miză mare, asta mă face fericit.

S-a întâmpla să ne huiduie doar după amicalul cu Bulgaria, e normal, lumea îşi doreşte spectacol în meciurile amicale. Sperăm să-i facem fericiţi la turneul final.

Mă săturasem să stau acasă şi să văd la televizor turneele finale. Cu siguranţă vom vorbi între noi şi înainte de aceste meciuri, ne vom capacita la maxim pentru a da cele mai bune rezultate.

(N.r. Care crezi că e atuul nostru) Un singur cuvânt, grupul! Să se vadă acea dorinţă de a scoate din nou lumea în stradă, dacă noi vom avea acest lucru, vom avea rezultate mari.

(N.r. Va conta experienţa în plus a Ucrainei) Contează, şi Slovacia e la al treilea turneu consecutiv, de Belgia nu mai vorbesc. Toate au un avantaj, ştiu ce înseamnă să fiu la un turneu final. Cu multă ambiţie putem compensa”, a declarat Răzvan Marin, în cadrul conferinţei de presă premergătoare debutului la EURO 2024.

Programul României la EURO 2024

  • 17 iunie, ora 16:00: România - Ucraina, Munchen
  • 17 iunie, ora 19:00: Belgia - Slovacia, Frankfurt
  • 22 iunie, ora 16:00: Slovacia - Ucraina, Dusseldorf
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România, Koln
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România, Frankfurt
  • 26 iunie, ora 19:00: Belgia - Ucraina, Stuttgart

Următorul mare eveniment fotbalistic, Campionatul European din Germania 2024, va fi transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, începând cu 14 iunie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!