Reacția categorică a lui Marius Șumudică după eliminarea României de la EURO 2024

Marius Sumudica EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 13:11
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 13:29

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0. 

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii nefaste în grupă. Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate.

Ce a spus Marius Șumudică după eliminarea României

Antrenorul român nu s-a ferit să critice evoluția tricolorilor după jocul cu Olanda, explicând care au fost greșelile de strategie comise de antrenor și de jucători. 

"Nu trebuie să ieşim din tiparul ăsta şi să le mulţumim suporterilor pentru tot ce s-a întâmplat. Au fost aproape de echipă şi au venit din toate colţurile lumii. Dacă o iau ierarhic, cred că Răzvan Burleanu a făcut o treabă bună de când a venit la naţională.

E adevărat, este o calificare meritorie, dar noi am întâlnit echipe private de a juca pe teren propriu: Belarus şi Israel.

Vine Olanda, total superiori. Din toate punctele de vedere. Valoric nu putem să ne comparăm. Jos pălăria pentru ceea ce au făcut. Mă uitam ieri pe mai multe posturi. Este o exuberanţă, dar trebuie să existe o limită şi să privim fotbalul în ceea ce ne oferă, strict profesionist. Lumea era avidă să iasă în stradă.

Am lăsat de dorit la cum ne-am prezentat cu Olanda. Nu trebuie să fim subiectivi. Când am păşit ieri pe teren, în antiteză, vedeam că orice duel e câştigat de olandezi", a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik


REZUMAT | România - Olanda 0-3 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!