VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Dorinel Munteanu după ce România a fost eliminată de la EURO 2024

Dorinel Munteanu EURO 2024 Olanda optimi euro 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 09:49
Data actualizarii: Miercuri 03 Iulie 2024, 10:01

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a fost eliminată în faza optimilor de la EURO 2024, după ce a fost învinsă de Olanda, scor 3-0. 

Aventura tricolorilor la EURO 2024 s-a încheiat dureros, cu un eşec fără drept de apel, în faţa unei echipe care a făcut cel mai bun joc al său în turneu, după prestaţii nefaste în grupă. Cody Gakpo (20) şi Donyell Malen (83, 90+3) au marcat golurile unei victorii meritate.

Ce a declarat Dorinel Munteanu după eliminarea de la EURO 2024

Fostul internațional român s-a arătat dezamăgit de diferența mare de scor, adăugând că evoluția tricolorilor la această ediție a Campionatului European este, totuși, una meritorie.

"Din păcate, cu un rezultat prea drastic. Pentru că, spre surprinderea mea, Olanda, care nu jucase nimic în grupe, a făcut un meci foarte bun cu noi. Dar dincolo de scor, eu văd lucrurile bune, saltul pe care naționala noastră l-a făcut. Să nu uităm cum era acum o lună, după remizele alea fără gol cu Bulgaria și Liechtenstein!

Sunt mâhnit de rezultat mai ales, recunosc. Dar și mândru fiindcă naționala a făcut un progres enorm, a arătat că poate fi o echipă care se poate bate la acest nivel. Cine se aștepta înainte de Euro să câștigăm grupa cu Belgia și Ucraina?!

Dar uite că se poate, au făcut o bună propagandă fotbalului românesc, au readus suporterii alături. Iar oamenii au răspuns fantastic. Naționala este pentru oameni. Generația noastră a înțeles asta, văd că o fac și cei de acum. Merită felicitări, împreună cu Edi, cu tot staff-ul tehnic!", a spus antrenorul de la Oțelul Galați, potrivit gsp.ro.

VIDEO | Rezumat România - Olanda 0-3

REZUMAT | România - Olanda 0-3 pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!