Reacția nemților după ce Germania s-a calificat în optimile EURO 2024

Germania EURO 2024 Ungaria EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 22:15
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 22:16

Germania s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în fața Ungariei în etapa a doua din faza grupelor.

Reacția nemților după ce Germania s-a calificat în optimile EURO 2024

Germania și-a asigurat primul bilet în optimi, după ce a câștigat primele două meciuri. În meciul de debut la EURO 2024, nemții au învins-o pe Scoția cu un neverosimil 5-1.

Nemții de la Kicker.de au lăudat prestația lui Ilkay Gundogan și se gândesc deja la fazele eliminatorii ale turneului final. 

Echipa națională a Germaniei și-a rezervat locul în optimile de finală ale Campionatului European. Într-un meci împotriva Ungariei, care a fost pe alocuri rapid, căpitanul Ilkay Gundogan a fost câștigătorul partidei. (...)

Chiar înaintea ultimului meci din faza grupelor contra Elveției, naționala Germaniei își poate face planuri pentru fazele eliminatorii. Ungaria, pe de altă parte, trebuie să spere în continuare la menținerea în competiție și are doar o șansă să mai ajungă în optimi, dar totul depinde de Scoția”, au scris nemții de la Kicker.

VIDEO Rezumatul partidei Germania - Ungaria 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!