Reacția olandezilor după ce ”Portocala mecanică” a picat cu România în optimile EURO 2024

EURO 2024 Romania - Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 00:58
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 01:10

România - Olanda e marți, 2 iulie, de la ora 19:00.

Naționala României s-a calificat în optimile EURO 2024 după ce a încheiat pe primul loc Grupa E. Selecționata lui Edward Iordănescu a învins-o în grupe pe Ucraina cu 3-0, a fost înfrântă de Belgia cu 0-2 și a remizat cu Slovacia, scor 1-1.

Reacția olandezilor după ce ”Portocala mecanică” a picat cu România în optimile EURO 2024

Olandezii au evidențiat faptul că naționala lor a ocolit un duel cu reprezentativa Angliei în optimile de finală EURO 2024, după ce Georgia a învins-o pe Portugalia cu 2-0 și a dat peste cap clasamentul celor mai bune locuri trei de la turneul final.

”Nu jucăm împotriva Angliei! După ce Olanda a pierdut cu Austria, scor 2-3, Anglia a părut adversara noastră cea mai probabilă din următoarea rundă. Dar asta s-a schimbat datorită Georgiei, care a învins-o cu 2-0 pe Portugalia și a obținut, așadar, accederea în optimi.

A schimbat compoziția celor mai bune locuri trei, rezultând faptul că Olanda va întâlni România. Anglia se va duela cu Slovacia.

România a terminat pe primul loc în Grupa E, peste Belgia, datorită golaverajului. Câștigătoarea din România - Olanda va da piept cu învingătoarea din Austria - Turcia în sferturi”, au punctat olandezii de la nos.nl.

Lotul Olandei pentru EURO 2024

PORTARI: Justin Bijlow (Feyenoord), Mark Flekken (Brentford), Bart Verbruggen (Brighton)

FUNDAȘI: Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Girona), Matthijs de Ligt (Bayern München), Stefan de Vrij (Inter), Denzel Dumfries (Inter), Lutsharel Geertruida (Feyenoord), Micky van de Ven (Tottenham), Virgil van Dijk (Liverpool)

MIJLOCAȘI: Ryan Gravenberch (Liverpool), Tijjani Reijnders (AC Milan), Jerdy Schouten (PSV), Joey Veerman (PSV), Georginio Wijnaldum (Al Ettifaq), Ian Maatsen (Dortmund)

ATACANȚI: Steven Bergwijn (Ajax), Brian Brobbey (Ajax), Memphis Depay (Atlético de Madrid), Jeremie Frimpong (Leverkusen), Cody Gakpo (Liverpool), Donyell Malen (Dortmund), Xavi Simons (Leipzig), Wout Weghorst (Hoffenheim)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!