Reacția ungurilor după ce Italia, campioana europeană en-titre, a fost eliminată de la Euro 2024

EURO 2024 campionatul european nationala Italiei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 22:11
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 22:13

Elveția a obținut calificarea în sferturile de finală ale Campionatului European după ce a trecut cu 2-0 de Italia pe Olympiastadion din Berlin, în primul meci din optimile de finală.

Eliminarea Italiei a fost surprinzătoare, în ciuda faptului că deținătoarea trofeului european nu a avut evoluții bune nici în grupe, ungurii fiind de părere că naționala Italiei a lăsat un gust amar.

"O victorie ușoară: Elveția a învins-o pe campioana în curs, Italia, scor 2-0", au titrat cei de la Nemzet, adăugând: "O victorie elvețiană convingătoare în startul fazei eliminatorii a Euro 2024. Echipa lui Murat Yakin a dominat meciul din optimile de finală de sâmbătă seara, de la Berlin, impunându-se cu 2-0 în fața Italiei."

Ungurii, dezamăgiți de evoluția Italiei

"Un meci memorabil care a marcat debutul fazei eliminatorii a EURO 2024. Elveția a demonstrat o forță uimitoare și a eliminat campioana en-titre, în timp ce Italia a lăsat un gust amar.

Campioana en-titre a părăsit competiția, iar Elveția se va duela cu învingătoarea dintre Anglia și Slovacia în sferturile de finală", a mai amintit ungurii.

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor pot fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!