Recordul stabilit de echipamentul controversat al nemților, de la EURO 2024

Recordul stabilit de echipamentul controversat al nemților, de la EURO 2024 EURO 2024

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Germania a deschis turneul final pe care îl găzduiește, cu o victorie în fața Scoției, impunându-se cu scorul de 5-1. 

În cel de-al doilea meci din grupe, nemții au jucat împotriva Ungariei, meci în care au purtat echipament în nuanțe de roz și mov, care a strânit numeroase controverse de când a fost lansat.

Record doborât de echipamentul Germaniei

Oficialii Federației Germane de Fotbal au confirmat pentru The Athletic că echipamentul lansat în martie a stabilit un nou record în materie de vânzări, până la debutul EURO 2024. 

"În constrast cu elementele tradiționale ale echipamentului 'de acasă', cel 'de deplasare' reprezintă noua generație a fanilor nemți, ca și diversitatea din această țară", au spus cei de la DFB

Controversele stârnite pe rețelele de socializare au legătură cu faptul că tricourile nu au niciun element al steagului național, iar alții l-au comparat cu haine pentru păpuși Barbie. 

"Cred că tricoul este foarte cool! Este ceva diferit", a declarat Florian Wirtz, în timp ce președintele lui Bayern a mărturisit că: "Aceste critici nu își au sensul. Cel mai important este ce se întâmplă pe teren. Nu-mi poate păsa mai puțin în ce sunt îmbrăcați".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!