GALERIE FOTO România vs. Germania. Cum au lăsat nemții vestiarul după eliminarea de la EURO 2024

România vs. Germania. Cum au lăsat nemții vestiarul după eliminarea de la EURO 2024 EURO 2024
Germania a fost eliminată de la EURO 2024 după ce a cedat dramatic împotriva Spaniei, 1-2, în urma prelungirilor.

Dezamăgirea a fost mare pentru germani, care s-au plâns în special de un penalty neacordat în prelungiri pentru un henț comis în propriul careu de Marc Cucurella. La plecarea de la stadionul din Stuttgart, nemții nu au lăsat vestiarul la fel de curat precum a făcut-o România la Munchen.

Cum a lăsat Germania vestiarul la plecarea de la EURO 2024

Jurnaliștii de la Bild au intrat în vestiarul Germaniei de la Stuttgart și au publicat câteva fotografii cu ce a rămas în urma naționalei conduse de Julian Nagelsmann.

  • Romania Demonstratie De Forta In Tenisul De Masa Mondial Reactia Lui Cristi Romanescu Presedintele Frtm 40

"Pe masa din mijlocul vestiarului, mâncare și băuturi care ar fi trebuit să ofere energie pentru lupta din sferturile de finală. Un pachet deschis de prăjituri cu orez, câteva băuturi energizante, un pachet de gumă de mestecat, jumătate de banană și o cutie de plastic cu fructe uscate, prune și mango", este inventarul făcut de Bild după ce a pătruns în vestiarul Germaniei în urma eșecului cu Spania.

În coșul de gunoi, jurnaliștii germani au găsit și o foaie mare de hârtie mototolită pe care staff-ul condus de Julian Nagelsmann a scris de mână echipa de start a Spaniei.

Germanii au publicat imagini și cu meniul jucătorilor după meciul cu Spania. Jucătorii au mâncat paste, iar în fotografii se văd mai multe farfurii lăsate pe masă.

"La ora 22:40, ultimii angajați ai Federației Germane de Fotbal au părăsit vestiarul din Stuttgart. Afară din stadion și afară din turneu. A urmat o deplasare de trei ore cu autocarul până la Herzogenaurach și o noapte de frustrare", a încheiat Bild.

România, lăudată de UEFA și de presa internațională după ce a lăsat vestiarul imaculat la Munchen

România a părăsit Campionatul European tot în această săptămână, după 0-3 în optimi contra Olandei. Spre deosebire de gazde, naționala lui Edi Iordănescu a impresionat presa internațională și UEFA prin modul în care vestiarul din Munchen a arătat la plecarea tricolorilor.

Singurul lucru lăsat de România în vestiarul de la Munchen a fost o scrisoare cu un mesaj în limba română și limba germană.

"EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Echipa Națională de Fotbal a României", a fost mesajul transmis de tricolori. 

Inclusiv Bild, publicație care a scris acum despre vestiarul Germaniei, a elogiat modul în care România a plecat de la Munchen.

"România a fost eliminată de la Campionatul European, iar marți seară și-au luat la revedere printr-o scrisoare emoționantă.

Pozele care circulă pe rețelele sociale arată modul în care naționala României a părăsit stadionul din Munchen după eșecul contra Olandei cu 0-3. Se vede clar cum vestiarul este imaculat, podeaua strălucește, scaunele sunt aliniate frumos la perete și nimic altceva nu există în jur în afară de o scrisoare. Pe foaia albă A4 apar stema naționalei României cu un text în română și în germană", a scris Bild.

VIDEO Germania, eliminată de Spania în sferturile EURO 2024

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!