EXCLUSIV Românul care a pariat doi euro și a încasat un milion a numit echipa care va câștiga EURO 2024

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 19:26
Data actualizarii: Miercuri 05 Iunie 2024, 19:26

Marius, un român stabilit de aproape 30 de ani în Spania, a dat lovitura după finala Champions League dintre Borussia Dortmund și Real Madrid, partidă încheiată cu victoria madrilenilor, scor 2-0.

Mare fan al lui Real Madrid, Marius a pariat în luna ianuarie, în timp ce se afla într-o vacanță la Brașov, o sumă modică, de doar doi euro. Câștigul a fost, însă, unul uriaș, un milion de euro, iar partida care a confirmat ”minunea” a fost chiar meciul în care echipa sa favorită a devenit ”regina Europei”.

Românul care a câștigat un milion de euro la pariuri a dat verdictul înainte de EURO 2024

Pe lângă finala Champions League, biletul a cuprins și câștigătorii de la Australian Open, campioanele din competițiile de baschet, dar și câștigătoarele campionatelor din fotbal.

Cu EURO 2024 care se apropie cu pași iuți, Marius a fost chestionat în legătură cu echipa pe care o vede favorită la turneul final. Surprinzător, românul care a dat lovitura la pariuri nu mizează pe Franța sau Anglia, naționalele văzute cu cele mai mari șanse să câștige trofeul european, ci merge pe mâna Germaniei.

După ce Germania a dezamăgit la Cupa Mondială din 2022, atunci când a încheiat pe locul al treilea într-o grupă cu Japonia, Spania și Costa Rica, rezultatele nemților au lăsat de dorit. Cu Hansi Flick pe banca tehnică, Germania a pierdut meciuri amicale în compania unor echipe precum Polonia, Belgia, Columbia sau Japonia, însă situația s-a mai remediat în ultima perioadă, după ce Julian Nagelsmann a fost numit selecționer.

Marius consideră că, pentru ”Mannschaft”, faptul că va juca acasă, în fața propriilor suporteri, va reprezenta un avantaj uriaș și crede că Germania ar putea face o surpriză plăcută la Campionatul European.

La turneul final, Germania face parte din Grupa A, alături de Elveția, Scoția și Ungaria.

Eu o văd favorită pe Germania, chiar dacă casele de pariuri le dă germanilor o cotă de 7, pe lângă 4.50 pe care o au Anglia sau Franța, care sunt favorite, fiind pe teren propriu și având în componența lotului lui Nagelsmann jucători de foarte mare nivel, cu experiență, o văd favorită”, a spus Marius pentru Sport.ro.

Programul Germaniei la EURO 2024

  • 14 iunie, 22:00: Germania – Scoția

  • 19 iunie, 19:00: Germania – Ungaria

  • 23 iunie, 22:00: Elveția - Germania

Meciurile de la EURO 2024 vor fi transmise ÎN DIRECT de PRO TV, Pro Arena și VOYO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!