S-a aflat! Ce clauză de reziliere are Dani Olmo, spaniolul care impresionează la EURO 2024

S-a aflat! Ce clauză de reziliere are Dani Olmo, spaniolul care impresionează la EURO 2024 EURO 2024

Dani Olmo (26 de ani), mijlocașul lui RB Leipzig, impresionează la EURO 2024, unde a reușit până acum două goluri și două pase decisive pentru Spania.

60 de milioane de euro, clauza de reziliere a lui Dani Olmo de la RB Leipzig

Clauza de reziliere a jucătorului spaniol al echipei RB Leipzig, Dani Olmo, ar fi de 60 de milioane de euro, dar va expira la 20 iulie, potrivit ziarului german Bild, scrie EFE, potrivit Agerpres.

Cu toate acestea, după cum specifică Bild, data de expirare a clauzei "nu este crucială" având în vedere că RB Leipzig este "dispus" să-l lase pe Olmo să plece după data de 20 iulie. Cu toate acestea, completează cotidianul, oferta pentru el nu ar trebui să fie mai mică de 60 de milioane de euro.

Fotbalistul spaniol, unul dintre remarcaţii de la EURO 2024, se numără printre jucătorii despre care se vorbeşte cel mai mult pe piaţa transferurilor şi ar fi ţinta unor mari cluburi europene.

Potrivit Bild, Dani Olmo s-ar afla în atenţia lui Manchester City şi Bayern Munchen

Dani Olmo: "Nu înseamnă mai nimic pentru mine să mă aflu pe lista Barcelonei"

Dani Olmo a acordat un interviu pentru Mundo Deportivo, înaintea semifinalei cu Franța de la EURO 2024. Meciul va avea loc marți, de la ora 22:00, și va putea fi urmărit în direct la Pro TV și pe VOYO. De asemenea, jocul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe site-ul www.sport.ro.

Reporterul i-a spus lui Dani Olmo că FC Barcelona l-a trecut pe lista de transferuri pentru perioada de mercato, însă jucătorul lui RB Leipzig nu a fost impresionat:

"Nu înseamnă mai nimic pentru mine să mă aflu pe lista Barcelonei. M-au trecut pe mine, dar la fel au făcut și cu alți jucători. Eu doar îmi doresc să pot juca fotbal în continuare, mă simt cel mai bine pe teren. Nu mă preocupă lucrurile ce țin de club, de agent și așa mai departe", a declarat Dani Olmo, potrivit sursei citate.

Dani Olmo a fost căpitan în echipele de tineret de la FC Barcelona, însă în 2014 a părăsit clubul și a semnat cu Dinamo Zagreb. Asta pentru că și-a dorit să primească mai multe șanse la nivel de seniori. Pariul lui Olmo a fost unul reușit, întrucât acum poartă numărul 10 la echipa națională în cadrul EURO 2024.

VIDEO Golul lui Dani Olmo din meciul cu Germania

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!