VIDEO EXCLUSIV Și englezii s-au săturat de Harry Kane! Cerere total neobișnuită înaintea semifinalelor de la EURO 2024: "Mă plictisește"

Și englezii s-au săturat de Harry Kane! Cerere total neobișnuită înaintea semifinalelor de la EURO 2024: Mă plictisește EURO 2024

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Anglia s-a calificat în semifinalele Campionatului European, după ce a învins Elveţia cu 5-3, la loviturile de departajare, sâmbătă, pe Dusseldorf Arena, într-un meci în care scorul a fost egal, 1-1, atât după 90 de minute, cât şi după prelungiri.

Anglia, finalista ediţiei trecute, a reuşit să avanseze în penultimul act în ciuda unei noi prestaţii neconvingătoare. Echipa antrenată de Gareth Southgate s-a impus la penalty-uri, unde jucătorii săi au executat fără eroare, Cole Palmer, Jude Bellingham, Bukayo Saka, Ivan Toney şi Trent Alexander-Arnold.

Pentru Elveţia, fosta adversară a României în preliminarii, au înscris Fabian Schaer, Xherdan Shaqiri şi Zeki Amdouni, în timp de fundaşul Manuel Akanji, jucător la Manchester City, a ratat, şutul său fiind apărat de Jordan Pickford.

Harry Kane, criticat dur în Marea Britanie 

Harry Kane a jucat în Anglia - Elveția până în minutul 109, când selecționerul Gareth Southgate l-a scos de pe teren pentru a-l înlocuit cu Ivan Toney.

Marcator a două goluri până în faza semifinalelor, atacantul lui Bayern Munchen a avut evoluții mai degrabă șterse la această ediție a turneului final, fiind criticat constant în Marea Britanie. 

"Nu pare în formă, e leneș. Chiar mă enervează. Sunt îngrijorat că avem un Ronaldo în echipă și că trebuie să jucăm cu el. Este o problemă la acest turneu, chiar este. Pur și simplu încetinește jocul", a declarat Jamie O'Hara, cel care a adăugat că atacantul ar trebui lăsat pe bancă la meciul din semifinale, cu Olanda. 

"Este ca și cum Martinez nu l-ar fi folosit pe Ronaldo. Dar imaginează-ți cum ar fi reacționat oamenii? Este dificil, nu există un răspuns corect la această situație. Dar înțeleg ceea ce spui și sunt de acord cu tine. Kane este departe de forma sa", a comentat și Jason Cundy.

VIDEO | Rezumat Anglia - Elveția


REZUMAT Anglia - Elveția 1-1 (5-3 d.l.d.) (06.07.2024) pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!