FOTO ȘI VIDEO Teribil! Vestea primită de Alvaro Morata după accidentarea stupidă de dinaintea finalei EURO 2024

Alvaro Morata EURO 2024 Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 10:00
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2024, 10:03

Alvaro Morata (31 de ani), atacantul naționalei Spaniei, a suferit o accidentare cum rar se vede după calificarea în finala EURO 2024.

La finalul semifinalei cu Franța, câștigată cu 2-1, la Munchen, jucătorii Spaniei au mers în dreptul unei peluze pentru a sărbători alături de suporteri. La un moment dat, un fan îmbrăcat cu tricoul Turciei a pătruns pe teren pentru a-și face un selfie cu jucătorii iberici.

Alvaro Morata ar putea rata finala EURO 2024 din cauza accidentării stupide de la finalul meciului cu Franța

Mai mulți stewarzi au intervenit pentru a-l scoate de pe teren pe individul respectiv, moment în care un bărbat din echipa de securitate a alunecat în dreptul lui Alvaro Morata și l-a lovit pe atacantul spaniol, care a acuzat imediat dureri.

Ziarul spaniol Marca scrie acum că există riscul ca Alvaro Morata să rateze finala EURO 2024 tocmai din cauza acestei accidentări.

"A fost o lovitură violentă încasată de Morata în piciorul drept. Și-a dus imediat mâna la genunchi, iar omul care l-a lovit și-a prezentat scuzele. După câteva momente tensionate, Morata a început să șchiopăteze, însă apoi a mers mai bine.

Totul a părut ca o mică sperietură, însă, după o primă examinare a staff-ul medical, nu este exclusă o accidentare gravă", au scris spaniolii.

Alvaro Morata este așteptat să efectueze noi teste în zilele care vor urma pentru a se stabili dacă poate fi apt pentru finala EURO 2024.

Ultimul act al Campionatului European este programat duminică, de la ora 22:00, la Berlin. Spania va întâlni câștigătoarea din duelul Olanda - Anglia.

Răzvan Raț, după ce Alvaro Morata a fost accidentat de un steward: ”Asta ar fi ultima!”

Deși amuzat de întregul moment, Răzvan Raț a spus că poate fi o accidentare serioasă pentru Morata și a mărturisit că ar fi ceva unic în istoria fotbalului ca un jucător să rateze o finală din cauza neatenției unui steward.

”E de râs, dar nu e de râs. Wow, fii atent că îi împinge piciorul în interior. Crede-mă, asta ar fi ultima, să ratezi finala din cauza bodyguardului, asta ar fi ultima”, a spus Răzvan Raț la Studio EURO 2024.

”E periculos, e foarte periculos”, a adăugat Ciprian Marica.

”Nu înțeleg, sunt bodyguarzi pentru un copil”, a continuat și Florin Răducioiu.

VIDEO Rezumat Spania - Franța 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!