Ucrainenii au găsit vinovații după ce au încheiat pe ultimul loc în grupă la EURO 2024

Ucrainenii au găsit vinovații după ce au încheiat pe ultimul loc în grupă la EURO 2024 EURO 2024

Ucraina a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a încheiat pe ultimul loc în Grupa E, din care au mai făcut parte România, Belgia și Slovacia.

Înaintea ultimelor partide din faza grupelor, toate cele patru echipe au avut câte patru puncte. România – Slovacia s-a încheiat cu scorul de 1-1, în timp ce la Belgia – Ucraina a fost o remiză albă.

Ucrainenii au găsit vinovatul după eșecul de la EURO 2024

Astfel, toate cele patru echipe au încheiat cu câte patru puncte în grupă, însă Ucraina a fost eliminată din cauza golaverajului. Ucrainenii au reacționat la scurt timp după finalul celor două partide și au scris că ucrainenii sunt singurii vinovați pentru scorul devastator înregistrat în meciul contra României.

Meciul cu Belgia s-a încheiat cu scorul de 0-0, în timp ce slovacii și românii au remizat, scor 1-1. În consecință, toată lumea își va continua parcursul la EURO cu excepția noastră.

Să fim sinceri, este păcat să fim pe ultimul loc într-o grupă unde toate echipele au strâns câte patru puncte, dar cine este vinovat dacă nu noi pentru acel 0-3 împotriva românilor?”, au scris ucrainenii de la sport.ua.

VIDEO Rezumatul partidei Ucraina - Belgia 0-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!