UEFA l-a delegat pe Istvan Kovacs la un meci cu calificarea ”pe masă” la EURO 2024!

Istvan Kovacs Cehia - Turcia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 12:36
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 12:36

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 


Istvan Kovacs (39 de ani), cel mai bine cotat arbitru român, va conduce o nouă partidă de la Campionatul European din Germania, după ce a fost central și în Slovenia - Serbia 1-1, meci din Grupa C.

Istvan Kovacs, delegat la Cehia - Turcia!

De această dată, Kovacs va conduce Cehia - Turcia, anunță UEFA pe site-ul oficial. Partida este programată miercuri, 26 iunie, de la ora 22:00, și poate fi decisiv pentru calificarea în fazele eliminatorii ale competiției, atât pentru cehi cât și pentru turci.

Centralul român va fi ajutat de asistenții Ovidiu Artene și Vasile Marinescu, iar arbitru de rezervă va fi Espen Eskås (Norvegia).

În camera VAR se vor afla Tomasz Kwiatkowski şi Bartosz Frankowski (Polonia) şi Pol van Boekel (Olanda).

Istvan Kovacs a condus Slovenia – Serbia, de la EURO 2024

Întâlnirea i-a adus o sumă importantă de bani arbitrului care oficializează partide în Supeliga României. UEFA l-a recompensat cu 5.000 de euro, dar Istvan Kovacs va fi la centru și în alte dueluri, posibil și în confruntări din fazele eliminatorii.

Înainte ca tricolorii și chiar arbitrul să meargă în Germania, Istvan Kovacs le-a prezentat jucătorilor României, înainte de participarea la EURO 2024, cele mai noi modificări din Legile Jocului şi instrucţiuni din domeniu la nivel internaţional.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!