FOTO Ungurii reacționează aspru după ce Marca l-a inclus pe Szoboszlai în '11-le decepțiilor" de la EURO 2024

Ungurii Dominik Szoboszlai EURO 2024 Marca EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2024, 23:10
Data actualizarii: Sambata 13 Iulie 2024, 23:24

Finala EURO Spania - Anglia e duminică de la 22:00, LIVE pe Pro TV și VOYO. 

A venit vremea și pentru o formulă 'ideală' a jucătorilor cu prestații submediocre la turneul din Germania. Spaniolii s-au mișcat rapid și au încropit un prim 11. Decizia i-a deranjat pe maghiarii de la publicația Nemzeti. 

Ungurii reacționează aspru după ce Marca l-a inclus pe Szoboszlai în '11-le decepțiilor"

Marca a realizat primul 11 al fotbaliștilor care au avut evoluții sub așteptări la Campionatul European din Germania. Înaintea finalei de duminică, Spania - Anglia (22:00, Pro TV și VOYO), publicația spaniolă l-a inclus în echipa vedetelor care au dezamăgit și pe Cristiano Ronaldo, superstarul portughez. 

Ungurii de la Nemzeti sunt surprinși însă că jurnaliștii spanioli au alcătuit o formulă cu starul maghiar Dominik Szoboszlai. 

"Se pare că n-au fost suficiente pentru Marca!"

"Marca a alcătuit cea mai dezamăgitoare echipă a Campionatului European de fotbal - căpitanul naționalei Ungariei, Dominik Szoboszlai, și legenda Portugaliei, Cristiano Ronaldo, au fost incluși în primul 11.

Portughezul a irosit o mulțime de ocazii (a ratat și un penalty în meciul cu Slovenia), iar belgianul Lukaku a marcat de trei ori însă golurile i-au fost anulate.

Dominik Szoboszlai a avut un assist în cele trei meciuri din grupă, pasându-i decisiv lui Barnabás Varga împotriva Elveției. Se pare că acest lucru și jocul pe care l-a arătat nu au fost suficiente pentru Marca", au scris ungurii de la Nemzeti.

CITEȘTE ȘI: Echipa revelațiilor de la EURO 2024

Meciurile Ungariei la EURO 2024

  • Ungaria - Elveția 1-3
  • Ungaria - Germania 0-2
  • Ungaria - Scoția 1-0

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!