Valencia i-a setat prețul lui Giorgi Mamardashvili, portarul Georgiei care face senzație la EURO 2024

Giorgi Mamardashvili EURO 2024 Valencia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 11:42
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 11:41

Georgia a încheiat pe locul trei Grupa F de la EURO 2024 și a obținut accederea în optimile turneului final din Germania.

Campinoatul European se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

Valencia i-a setat prețul lui Giorgi Mamardashvili, portarul Georgiei care face senzație la EURO 2024

Giorgi Mamardashvili (23 de ani) este legitimat la Valencia din ianuarie 2022. Cotat la 35 de milioane de euro de site-urile de specialitate, goalkeeperul a făcut furori până acum la EURO 2024. 

Chiar dacă a încasat patru goluri în trei meciuri, georgianul a apărat foarte bine poarta naționalei pe care a salvat-o de multe alte ocazii de gol.

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, scrie pe rețelele social media că Valencia nu se gândește să-l păstreze pe Giorgi Mamardashvili și că e dispusă să-l lase să plece pentru 35/40 de milioane de euro.

”Valencia l-a adus deja pe Dimitrievski și are în plan să-l vândă pe Mamardashvili. Portarul georgian evoluează la un nivel fantastic la EURO”, sugerează Fabrizio Romano pe platforma Twitter/X.

Produs de academia lui Dinamo Tbilisi, Giorgi Mamardashvili a mai fost legitimat la prima echipă a lui Dinamo Tbilisi, la Rustavi, FC Locomotive, iar din ianuarie 2022 se află la Valencia, care l-a achiziționat pentru 850.000 de euro.

Lotul Georgiei pentru EURO 2024

PORTARI: Luka Gugeshashvili (Qarabağ), Giorgi Loria (Dinamo Tbilisi), Giorgi Mamardashvili (Valencia)

FUNDAȘI: Lasha Dvali (APOEL), Giorgi Gocholeishvili (Shakhtar Donetsk), Giorgi Gvelesiani (Persepolis), Otar Kakabadze (Cracovia), Guram Kashia (Slovan Bratislava), Solomon Kverkvelia (Al-Okhdood), Luka Lochoshvili (Cremonese), Jemal Tabidze (Panetolikos)

MIJLOCAȘI: Sandro Altunashvili (Wolfsberger), Giorgi Chakvetadze (Watford), Zuriko Davitashvili (Bordeaux), Otar Kiteishvili (Sturm Graz), Giorgi Kochorashvili (Levante), Nika Kvekveskiri (Lech Poznań), Saba Lobjanidze (Atlanta United), Anzor Mekvabishvili (Universitatea Craiova), Gabriel Sigua (Basel), Levan Shengelia (Panetolikos), Giorgi Tsitaishvili (Dinamo Batumi)

ATACANȚI: Khvicha Kvaratskhelia (Napoli), Giorgi Kvilitaia (APOEL), Georges Mikautadze (Metz), Budu Zivzivadze (Karlsruhe)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!