Vești proaste pentru România! Un alt internațional s-a accidentat și poate lipsi de la EURO 2024

edi iordanescu Deian Sorescu Echipa Nationala de fotbal a Romaniei edward iordanescu EURO 2024 EURO 2024 Edi Iordănescu / Foto - Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 12 Mai 2024, 22:49
Data actualizarii: Duminica 12 Mai 2024, 22:49

Adana Demirspor - Gaziantep FK s-a terminat 1-6, în cadrul unui meci din etapa cu numărul 36 a Superligii Turciei.

Echipa Națională de Fotbal a României se confruntă cu o nouă provocare înaintea EURO 2024, în contextul unei accidentări suferite de Deian Sorescu, internaționalul român în vârstă de 26 de ani. Wingerul a fost absent la victoria categorică împotriva "fulgerelor albastre" și a alimentat speculațiile privind starea sa de sănătate.

Cu doar două zile înainte de meci, presa turcă a dezvăluit că Sorescu s-a accidentat la unul dintre antrenamentele echipei și că disponibilitatea sa pentru meci este incertă. Deși detalii concrete despre gravitatea accidentării nu au fost încă dezvăluite, absența sa din lotul echipei Gaziantep sugerează că acesta nu este apt de joc.

  • Edi Iordănescu / Foto - Gabriel Chirea

"Starea de accidentare a lui Deian Sorescu este încă neclară. Rezultatele RMN-ului de astăzi sunt așteptate după accidentarea suferită la antrenament cu o zi înainte. Aceste rezultate vor da un răspuns clar dacă Sorescu va putea juca în meciul Adana Demirspor." scriau turcii de la Gaziantep'in Habercisi.

Această accidentare vine într-un moment delicat pentru echipa națională a României, după ce anterior s-a confirmat că și Olimpiu Moruțan va rata turneul final din Germania din cauza unei accidentări grave.

Cu EURO 2024 care se apropie cu pași rapizi, absența lui Sorescu este o lovitură grea pentru selecționerul Edi Iordănescu, care conta pe talentul fotbalistului.

Cifrele lui Deian Sorescu

Deian Sorescu a avut un sezon decent la Gaziantep, cu 16 meciuri disputate, patru goluri marcate și o pasă decisivă în acest sezon. Cu 16 prezențe în total pentru echipa națională a României, Sorescu este un jucător experimentat și cu mult talent, iar absența sa ar putea afecta strategia și performanța echipei la EURO 2024.

  • 2,429 de minute a jucat aripa dreaptă în tricoul lui Gaziantep în acest sezon

PROGRAM ROMÂNIA la EURO 2024

17 iunie 2024

  • Belgia - Slovacia (Frankfurt)
  • ROMÂNIA - Ucraina (Munchen)

21 iunie 2024

  • Slovacia - Ucraina (Düsseldorf)

22 iunie 2024

  • Belgia - ROMÂNIA (Koln)

26 iunie 2024

  • Slovacia - ROMÂNIA (Frankfurt)

 

  • Ucraina - Belgia (Hamburg)
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!