VIDEO Voia să-i facă o glumă lui Mbappe? Cum a fost surprins Lamine Yamal după semifinala de la EURO 2024

kylian mbappe EURO 2024 Lamine Yamal Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Iulie 2024, 12:47
Data actualizarii: Vineri 12 Iulie 2024, 12:47

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

Spania și Anglia sunt cele două echipe care s-au calificat în ultimul act al Campionatului European din Germania.

Spania, care a câştigat titlul european în 1964, 2008 şi 2012, s-a impus prin golurile marcate de Lamine Yamal (21) şi autogolul lui Jules Kounde (25), în timp ce pentru Franţa a punctat Kolo Muani (9).

Marea finală dintre Spania și Anglia se va disputa duminică, de la 22:00, pe Olympiastadion din Berlin. Meciul va putea fi urmărit în direct pe PRO TV și VOYO.

Cum a fost surprins Lamine Yamal la finalul partidei

În timp ce jucătorii ofereau interviuri în zona mixtă, Lamine Yamal a fost surprins cu o mască din Țestoasele Ninja, care i-a fost luată de ofițerul de presă al naționalei Spaniei. 

Fanii au glumit pe seama situație, gândindu-se că ibericul ar fi intenționat să facă vreo aluzie la Kylian Mbappe, însă s-a aflat că masca fusese primită de fotbalistul catalan de la un fan, din tribune.

Ce a declarat Lamine Yamal după Spania - Franța 2-1

În urma golului spectaculos, Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr marcator din istoria turneului final continental. Titular în confruntarea cu Franța, jucătorul catalanilor a devenit și cel mai tânăr jucător din istorie care a evoluat într-o semifinală a unei competiții majore, depășindu-l pe Pele, 16 ani și 362 de zile față de 17 ani și 244 de zile.

"Am ajuns în finală și acum ne gândim la trofeu. Nu m-am gândit la gol. Doar am șutat. Acum vreau să mă bucur alături de echipă.

Este minunat că am ajutat echipa, sunt foarte fericit pentru că am câștigat. Ceea ce ne dorim e să câștigăm, să câștigăm", a declarat starul catalan.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!