Olympiacos a anunțat transferul internaționalului turc Yusuf Yazici. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a semnat un contract pe trei sezoane cu clubul grecesc, devenind astfel o piesă importantă pentru echipa antrenată de Răzvan Lucescu.

Cariera lui Yusuf Yazici

Yazici a debutat ca profesionist la Trabzonspor și, după o evoluție remarcabilă, a fost transferat în 2019 la Lille OSC, pentru suma de 18,5 milioane de euro.

Cu Lille, a câștigat titlul de campion al Franței în sezonul 2020-2021 și a adunat 135 de apariții, reușind să marcheze 29 de goluri și să ofere 15 pase de gol. În vara aceasta, după ce și-a încheiat contractul cu formația franceză, Yazici a devenit jucător liber de contract.

Transferul lui Yazici este un semnal serios pentru FCSB, care se va confrunta cu Olympiacos pe 28 noiembrie pe Arena Națională.

Mijlocașul ofensiv este cotat la 10 milioane de euro potrivit site-urilor de specialitate și are deja o experiență internațională considerabilă, având 45 de selecții pentru naționala Turciei. A jucat și două meciuri în cadrul EURO 2024, competiție ce a fost transmisă în exclusivitate pe Pro TV, Pro Arena și VOYO.

Partida din 28 noiembrie de pe stadionul "Arena Națională" va putea fi vizionată în format LIVE TEXT pe site-ul www.sport.ro, dar și pe Facebook Sport.ro, nu mai devreme de ora 22:00.