PROTV si Sport.ro au castigat drepturile de televizare ale Cupei UEFA, pana in 2012!

PROTV si Sport.ro au castigat drepturile de televizare ale Cupei UEFA, pana in 2012! Europa League
CUPA UEFA SE VEDE PE WWW.SPORT.RO SI WWW.PROTV.RO

Cupa UEFA ramane la Pro Tv si Sport.ro, dupa castigarea licitatiei pentru drepturile de difuzare in perioada 2009-2012.  Pentru prima data, Cupa UEFA se centralizeaza pe format identic de Champions League. Noul contract ofera posibilitatea transmiterii meciurilor pe Pro Tv, Sport.ro, dar si pe site-urile de internet ale Pro Tv SA (www.sport.ro, www.protv.ro etc).

In istoria recenta a participarii echipelor romanesti in cupele europene, memorabile sunt meciurile din Cupa UEFA ai ultimilor trei ani: sferturile de finala Rapid – Steaua, semifinala Middlesbrough – Steaua, Marseille - Dinamo, Tottenham – Dinamo din grupele UEFA sau Hamburg – Rapid, dubla care a adus calificarea echipei din Giulesti in sferturi. Euroderby-ul Rapid – Steaua este meciul care a starnit nenumarate controverse. Steaua s-a calificat in semifinale, dupa 1-1 la general, dar a fost umilita de Middlesbrough.

In urmatorul sezon, Romania trimite in Cupa UEFA cel putin patru echipe: Rapid, Dinamo, Unirea Urziceni si Poli Timisoara, carora li se poate alatura Vasluiul, din Intertoto. 

Pro Tv are sansa in urmatorii ani de a transmite prima finala de cupa europeana organizata vreodata in Romania.

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!