Stelistii castiga de 5 ori mai putini bani fata de 2006!

Stelistii castiga de 5 ori mai putini bani fata de 2006! Europa League

Jucatorii Stelei au avut un an dezastruos din punct de vedere financiar. Becali nu le-a mai acordat bonusurile cu care ii obisnuise si le-a micsorat si salariile. Anul acesta pot incasa 30.000 de euro, doar daca vor intra in grupele Europa League.

Anii trecuti, jucatorii Stelei incasau in jurul a 150.000 de euro doar din prime. Cel mai bun sezon din acest punct de vedere a fost 2005-2006, cand echipa a luat titlul si a ajuns in semifinalele Cupei UEFA. Pentru acesta performanta, Becali le-a virat in conturi cate 150.000 de euro.

Din 2008 insa, Becali nu a mai aruncat cu bani asa cum obisnuia. Ratarea titlului si transferurile esuate l-au facut ca, dupa calificarea cu Galatasaray in grupele Ligii, sa le dea mai putini banii jucatorilor, desi le promisese cate 200.000 de euro de om. Atunci, mai multi jucatori s-au certat cu conducerea, unul dintre ei fiind Rica Neaga, care a declarat public ca Becali fura din banii fotbalistilor.


Stelistilor le-a mers din ce in ce mai rau. In 2009 nu au primit nimic in afara de salariu, care a suferit si el micsorari. Performantele slabe au facut ca Becali sa nu dea mai mult de 10.000 de euro pe luna, el fiind dispus sa ofere doar 2 milioane de euro pe an la bugetul Stelei. "Restul trebuie sa vina din performante europene" spunea acesta, care a fixat prima pentru calificarea in grupele Europa League: 30.000 de euro de om. Pentru tururile preliminare nu le va da nimic stelistilor. Bonusurile vor reveni in Ghencea, odata cu castigarea titlului. 75.000 de euro le-a prmis seful din Ghencea jucatorilor, daca vor reusi sa se califice direct in grupele Ligii, ultima sansa pentru o echipa din Romania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!