Grosjean isi aduce iubita la Renault Roadshow 2009!

In acest week-end, Formula 1 invadeaza in premiera Bucurestiul. Renault aduce in Romania "Renault Roadshow 2009" - cel mai tare spectacol auto de strada - care va fi in direct la Sport.ro pe 10 si 11 octombrie de la ora 13.00.

Primele masini de Formula 1 originale Renault vor ocupa Piata Constitutiei in cel mai mare show auto de strada din istoria Romaniei. Vedetele show-ului vor fi pilotii echipei de Formula 1 Renault, Romain Grosjean si Lucas Di Grasi. Cei doi vor face demonstratii la volanul faimoaselor masini de 10 milioane de euro pe asfaltul din fata Casei Poporului.

Romain Grosjean vine cu iubita la Bucuresti - frumoasa Marion JOLLES, prezentatoarea emisiunii AUTOMOTO difuzata duminica dimineata pe TF1, il va insoti in vizita in Romania.

La mega-evenimentul Renault Roadshow 2009 fanii vor avea ocazia sa participe la o tombola care le poate aduce premiul cel mare - un Renault Megane Coupe.


 

Spectacolul de la Bucuresti are o traditie puternica in spate - a avut mare succes la Moscova, Sao Paolo sau Roma si va fi transmis in direct la Sport.ro pe 10 si 11 octombrie la ora 1 dupa-amiaza.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!