FOTO ȘI VIDEO Argentina - Columbia 1-0 | Reușita lui Lautaro Martinez păstrează trofeul Copa America la campioana mondială

finala copa america Argentina Columbia Copa America 2024 Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Iulie 2024, 06:50
Data actualizarii: Luni 15 Iulie 2024, 07:09

Argentina și Columbia au fost adversare în finala Copa America, partida urmând să se dispute pe Hard Rock Stadium din Miami.

Argentina - Columbia 1-0

Final de meci!

Minutul 12 - GOOOL Argentina! Lautaro Martinez finalizează cu un șut bine executat pe centrul porții, de la colțul careului. 

Minutul 95 - Ocazie pentru Argentina! Nicolas Gonzalez pătrunde în interiorul careului mic, șutează bine plasat, dar Camilo Vargas are o intervenție formidabilă.

Finalul timpului regulamentar! Urmează reprizele de prelungiri.

Minutul 74 - GOL anulat pentru Argentina! Nicolas Gonzalez marchează, dar reușita este anulată din cauza unui offside.

Minutul 66 - Lionel Messi este schimbat, din cauza unei accidentări, în locul său fiind introdus Nicolas Gonzalez.

Minutul 58 - Ocazie pentru Argentina! Angel Di Maria ia o fază pe cont propriu, ajunge în interiorul careului, șutează la colțul lung, însă portarul advers respinge în corner.

A început repriza secundă!

Final de primă repriză!

Minutul 33 - Ocazie pentru Columbia! Lerma șutează puternic, din afara careului, puțin pe lâng poarta apărată de Emiliano Martinez.

Minutul 20 - Ocazie pentru Argentina! Lionel Messi s-a aflat într-o poziţie bună de a trage la poartă, din interiorul careului, însă șutul său a fost blocat neintenţionat de unul dintre coechipierii săi.

Minutul 7 - Ocazie pentru Columbia! Cordoba reia direct, cu un voleu lobat, din interiorul careului, însă mingea lovește bara din partea stângă. 

Minutul 1 - Ocazie pentru Argentina! Julian Alvarez primeşte o pasă bună în interiorul careului și șutează din prima, puțin pe lângă bara din partea stângă.

A început partida!

Argentina - Columbia: echipele de start

Argentina: Martinez - Montiel, Romero, Martinez, Tagliafico - Di Maria, de Paul, E.Fernandez, Mac Allistar - Messi, Alvarez

Columbia: Vargas - Arias, Sanchez, Cuesta, Mojica - Rios, Lerma - J.Arias, Rodriguez, Diaz - Cordoba

Debutul partidei a fost amânat cu 75 de minute, din cauza incidentelor care au avut loc în afara stadionului, unde sute de spectatori au încercat să intre, fără bilete. 

Argentina, în finala Copa America 2024!

Argentina, sub comanda selecționerului Lionel Scaloni, s-a calificat în a treia sa finală consecutivă, după victoriile la Copa America 2021 și Cupa Mondială 2022. 

În finala Copa America 2024, Argentina va întâlni naționala Columbiei. Dacă Argentina va câștiga, va egala performanța unică a Spaniei de a înlănțui titluri continentale și mondiale (EURO 2008, Cupa Mondială 2010 și EURO 2012) și va doborî recordul de trofee cucerite la Copa America, pe care îl împarte în prezent cu Uruguay (15 trofee).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!