Decizia luată de Al Nassr în privința lui Cristiano Ronaldo după dezamăgirea de la EURO 2024

Cristiano Ronaldo al nassr Cupa Mondiala Portugalia Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Iulie 2024, 08:56
Data actualizarii: Sambata 13 Iulie 2024, 08:56

Cristiano Ronaldo a suferit o nouă dezamăgire alături de Portugalia la un turneu final, după ce s-a întâmplat în iarna anului 2022 la Cupa Mondială din Qatar.

La EURO 2024, Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală, după ce a pierdut în fața Franței la loviturile de departajare, scor 0-0 (3-5 d.l.d.).

Al Nassr vrea să îi ofere un nou contract lui Cristiano Ronaldo, ca portughezul să poată participa la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo, care a intrat în istorie fotbalului drept singurul fotbalist care a participat la șase ediții de EURO, nu a reușit să se facă remarcat în Germania. Chiar dacă a avut numeroase ocazii, este pentru prima dată când Cristiano Ronaldo nu a reușit să înscrie la un turneu final. Portughezul și-a trecut în cont și un penalty ratat la Campionatul European, cu Slovenia, scor 0-0 (3-0 d.l.d.).

Cu toate astea, Al Nassr s-a adecis să îi ofere un nou contract lui Cristiano Ronaldo. Actuala înțelegere a portughezului va expira în vara anului 2025, însă arabii vor ca lusitanul să semneze un nou acord, până în 2026, astfel încât portughezul să poată lua parte la ediția din 2026 a Cupei Mondiale. În 2026, Cristiano Ronaldo va avea 41 de ani.

După eliminarea de la Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo lăsa de înțeles că nu va mai fi prezent la următoarea ediție: ”Să câștig Cupa Mondială cu Portugalia a fost cel mai mare și mai ambițios vis din cariera mea. Din păcate, acest vis nu mai este posibil”, spunea la acea vreme CR7.

Chiar dacă nu a impresionat la EURO 2024, Cristiano Ronaldo vine după un sezon foarte bun cu Al Nassr. În Arabia Saudită, starul portughez a marcat 44 de goluri și a oferit 13 pase decisive în 45 de meciuri disputate în toate competițiile.

VIDEO Rezumat Portugalia - Franța 0-0 (3-5 d.l.d.)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!