Marius Șumudică și-a găsit o nouă echipă! Îl ia cu el și pe eroul României de la EURO 2024

Marius Sumudica EURO 2024 florin nita Romania Fotbal extern Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iunie 2024, 19:27
Data actualizarii: Luni 24 Iunie 2024, 19:27

Marius Șumudică este liber de contract încă din luna martie, de când s-a despărțit de Gaziantep.

Antrenorul este pe punctul de a semna cu o nouă echipă, Al-Orubah, echipă care a promovat recent în primul eșalon din Arabia Saudită.

Marius Șumudică semnează cu Al-Orubah și îl ia cu el și pe Florin Niță

Marius Șumudică a ajuns în Arabia Saudită, unde, conform Fanatik, negociază în aceste momente cu cei din conducerea lui Al-Orubah. Discuțiile ar fi destul de avansate și, dacă cele două formații vor bate palma, atunci tehnicianul va semna contractul chiar în cursul zilei de azi sau cel târziu mâine.

Dacă va semna, Al-Orubah va deveni a patra echipă din zona Golfului antrenată de Marius Șumudică, după Al-Raed, Al-Shabab și Al-Shaab.

Sursa citată susține că Florin Niță îl va urma pe Marius Șumudică în Arabia Saudită, iar eroul echipei naționale de la EURO 2024 va semna și el cu Al-Orubah, chiar dacă are pe masă mai multe oferte uriașe. Cei doi au mai colaborat și la Gaziantep, formație de care Florin Niță s-a despărțit la finalul acestui sezon.

Florin Tene: ”Niță va fi portarul echipei naționale și la 40 de ani!”

În cadrul emisiunii Studio EURO 2024, Florin Tene, antrenorul care în ultima perioadă a stat aproape de Florin Niță, a mărturisit că și Gaziantep i-a propus prelungirea contractului portarului echipei naționale.

"Turcia e un campioant puternic, e iubit la Gaziantep și nici nu poate ieși pe stradă. Nu a prelungit contractul, are contractul pe masă, sunt în negocieri. I-am zis să lase contractele, pentru că are 3-4-5, dar hotărârea o iau el și soția lui.

Bineînțeles că la el contează și partea materială, are 37 de ani, un contract în Arabia Saudită îl face om. Vă garantez că e portarul echipei naționale și la 40 de ani: nu bea, nu e om de cluburi, e un superfamilist. El acum se antrenează mai bine decât acum 20 de ani!

L-am rugat să țină telefonul închis. Vorbim cu el doar câteva cuvinte, toate ofertele lui vin la Laura. Vorbim după fiecare meci, dar nu-l deranjez prea mult, pentru că știu ce înseamnă un turneu final", a spus Florin Tene, fost antrenor cu portarii al lui Niță la Gaziantep, pentru ProTV și Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!