Probleme pentru Neymar! Motivul neașteptat pentru care ar putea rata întreg anul 2024

Probleme pentru Neymar! Motivul neașteptat pentru care ar putea rata întreg anul 2024 Fotbal extern

Neymar a fost cumpărat în vara anului trecut de Al Hilal, pentru 90 de milioane de euro, de la Paris Saint-Germain, însă starul brazilian a jucat în doar cinci meciuri la formația saudită.

Neymar, operat la genunchi în noiembrie anul trecut, nu a debutat în noul sezon la Al Hilal și sunt șanse mici să joace în 2024.

Presa internațională anunță că Al Hilal trebuie să decidă între Renan Lodi și Neymar pentru lista jucătorilor străini care pot evolua în campionat în acest an, iar tehnicianul echipei înclină să-l protejeze pe starul brazilian, pentru a se putea baza pe el anul viitor. 

Al Hilal a câştigat campionatul de fotbal al Arabiei Saudite pentru a patra oară în ultimii cinci ani. A obţinut în vara anului trecut semnătura fostului jucător al lui PSG, în vârstă de 32 de ani, însă acesta nu a mai jucat din octombrie 2023 din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucişate la meniscul genunchiului stâng.

Neymar, de trei ori tată 

Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, la sfârșitul lunii iulie, Neymar (32 de ani) a anunţat naşterea celui de-al treilea copil.

Micuţa Helena a venit pe lume pe 3 iulie, la doar nouă luni după nașterea celui de-al doilea copil, pe Maive.

În fotografiile de pe Instagram, primul fiu al lui Neymar, Davi Lucca (13 ani), îşi îmbrăţişează sora vitregă. Toţi cei trei copii s-au născut din mame diferite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!