VEZI TOATE echipe calificate la CE de tineret 2009!

VEZI TOATE echipe calificate la CE de tineret 2009! Fotbal extern
Nationalele de tineret ale Germaniei, Italiei si Serbiei sunt ultimele echipe calificate la Campionatul European din 2009, din Suedia, dupa ce au obtinut victorii in meciurile retur ale play-off-ului pentru participarea la competitia rezervata jucatorilor sub 21 de ani.

Germania a invins, miercuri, formatia Frantei, scor 1-0, in deplasare, la Metz, si a reusit calificarea la CE din Suedia dupa ce in meciul tur scorul a fost egal 1-1.
Italia a reusit calificarea la competitia din 2009 printr-o victorie in partida cu nationala Israelului, scor 3-1, in deplasare, la Tel Aviv. In meciul tur, disputat la Ancona, rezultat a fost egal, scor 0-0.

Serbia s-a calificat la Campionatul European de tineret din Suedia dupa ce a trecut in play-off de selectionata Danemarcei printr-o dubla victorie, scor 1-0 pe teren propriu si tot 1-0 in deplasare.

Echipele calificate la Campionatul European, care se va desfasura in perioada 15-21 iunie 2009, sunt: Suedia (tara gazda), Finlanda, Belarus, Anglia, Spania, Germania, Italia si Serbia.

Tragerea la sorti pentru CE din Suedia va avea loc la 3 decembrie, la Goteborg.
La Campionatul European de tineret din Suedia, 15-21 iunie 2009, participa opt reprezentative, pe langa tara gazda fiind desemnate inca sapte nationale dupa o runda de calificari cu grupe si un play-off sustinut de castigatoarele grupelor si cele mai bune patru echipe clasate pe locurile secunde.

Nationala de tineret a Romaniei a ratat calificarea in play-off dupa ce a ocupat locul al treilea in grupa a 10-a de calificare. Echipele calificate din grupa Romaniei in play-off au fost Franta si Tara Galilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!