Ancelotti e convins! Între doi jucători de la Real Madrid se va da lupta pentru Balonul de Aur 2024

Carlo Ancelotti Balonul de Aur Real Madrid Fotbal intern Carlo Ancelotti
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Mai 2024, 16:54
Data actualizarii: Vineri 31 Mai 2024, 16:58

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, vede o luptă strânsă între cei doi tineri fotbaliști ai săi în cursa pentru Balonul de Aur.

Managerul italian nu are nicio îndoială: cursa pentru Balonul de Aur 2024 se va da între doi dintre jucătorii săi de la Real Madrid, Jude Bellingham și Vinicius Junior.

Într-un interviu acordat emisiunii spaniole El Chiringuito, Ancelotti a dezvăluit că cei doi mijlocași sunt favoriții săi pentru prestigiosul trofeu individual.

"Este o luptă între Vinicius și Bellingham", a spus Ancelotti, agăugând: "Vom vedea ce se va întâmpla în finala Champions League, la Euro și la Copa America."

Bellingham: maturitate și profesionalism

Ancelotti l-a lăudat pe Bellingham pentru maturitatea și profesionalismul său deși are doar 20 de ani. "Este foarte matur, foarte serios, nu pare să aibă 20 de ani. Nu este un copil ca Arda Guler. Jude este mai mult un frate decât un fiu. Multă seriozitate, mult profesionalism, un ego mic", a spus Ancelotti.

Vinicius: concentrare și adaptabilitate

La Vinicius, Ancelotti a apreciat concentrarea și modul în care a depășit obstacolele. "Este o persoană foarte concentrată. A suferit mult din cauza insultelor, dar a fost mereu foarte concentrat. Am lucrat mult cu el pe teren. S-a îmbunătățit mult în ceea ce privește mișcarea fără minge și s-a adaptat jocului pe interior. Ne vom adapta la jucătorii pe care îi vom avea, nu este negociabil", a concluzionat Ancelotti.

Finala Champions League, Euro 2024 și Copa América vor fi, cel mai probabil, competițiile care vor determina câștigătorului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!