Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă incredibilă! Cu cine poate semna după EURO 2024

edward iordanescu EURO 2024 Fotbal intern Edward Iordănescu, selecționerul României / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 08:09
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 08:24

Edi Iordănescu poate pleca de la echipa națională la finalul Campionatului European din 2024, turneu final care se vede pe Pro TV, Pro Arena și VOYO!

De luni bune se discută în spațiul public despre antrenorul care va conduce naționala tricoloră după Campionatul European din Germania, dar Federația Română de Fotbal este decisă să continue cu Edi Iordănescu!

Actualul contract al lui Iordănescu jr. expiră la încheierea aventurii echipei naționale la EURO, turneu final care este LIVE pe Pro TV, Pro Arena și VOYO, dar Mihai Stoichiță, director tehnic al FRF, a dezvăluit că antrenorului i-a fost înaintată o ofertă de prelungire, care l-ar menține pe banca tricolorilor și pentru Nations League, ediția 2024-2025, dar și pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

Marius Șumudică a anunțat că Edi Iordănescu e dorit de Al Wahda!

Selecționerul României este curtat de mai multe cluburi din Europa și din Asia, ofertele fiind foarte avantajoase din punct de vedere financiar. Printre acestea s-ar afla și unul dintre cele mai importante cluburi din Grecia și din sud-estul Europei, Panathinaikos Atena.

Marius Șumudică a dezvăluit mai nou că, din informațiile sale, echipa arabă Al Wahda îl dorește pe Edward Iordănescu și ar fi gata să îi ofere 5 milioane de euro pe an!

”Făcând o glumă, cred că nici el nu știe ce se va întâmpla. Nu știu ce o fi, ce o gândi. E clar, nu poate să îmi spună Edi că nu are oferte. Știu ce înseamnă impresari, când ești pe val te sună toată lumea. Nu există să nu te caute lumea.

Eu, din informațiile mele, știu că o echipă în Emirate încă nu a pus antrenor și îl așteaptă, Al Wahda. În momentul de față n-au pus antrenor. Un manager de-al meu a încercat pentru mine, de exemplu.

Și Edi era pe listă, erau trei antrenori. Șeicul de acolo a spus că își doresc foarte mult să vină un antrenor care n-a mai fost în zona arabă până acum. Din informațiile mele, eu în momentul de față știu că Wahda, nu știu dacă i-au făcut ofertă deja, dar sunt dispuși să colaboreze.

Să îi facă o ofertă, pentru mine exorbitantă, în jurul a vreo cinci milioane pe an. Toate echipele au pus antrenor, în afară de ei. Știu că e pe lista lor, mai departe, posibil să vorbească și cu alți antrenori, nu știu ce se va întâmpla.

Este mentalitatea lor, cu toate că mentalitatea oamenilor din Golf este să aducă antrenor cu experiența de a fi lucrat aici. Care știu ce se întâmplă acolo, cum trebuie să vorbești cu jucătorii, o altă cultură“, a spus Marius Șumudică pentru Fanatik.

Edi Iordănescu termină după EURO 2024 contractul cu România

Edi Iordănescu a preluat naționala României în ianuarie 2022, iar la finalul anului trecut a calificat România la EURO 2024. Selecționerul este acum așteptat să dea un răspuns FRF în legătură cu noul contract.

Directorul tehnic Mihai Stoichiță spune că lui Edi Iordănescu i s-a făcut o ofertă, cel puțin verbală, pentru prelungirea înțelegerii, una care ar urma să cuprindă campania de calificare la CM 2026.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!