S-a facut LUMINA la Rapid! Afla cine a stins NOCTURNA la meciul cu PSG din 2001!

S-a facut LUMINA la Rapid! Afla cine a stins NOCTURNA la meciul cu PSG din 2001! Fotbal intern

A fost descifrat cel mai mare mister din ultimii 10 ani din fotbalul romanesc: cine a stins nocturna pe Giulesti la meciul cu PSG?

Corneliu Vadim Tudornu crede ca George Copos nu va vinde Rapidul si face o dezvaluire incredibila: "Iubeste prea mult Rapidul ca sa plece de acolo. Va dati seama ce fanatic e daca la meciul cu PSG din 2001 a stins nocturna! A doua zi, l-am intrebat pe Dumitru Dragomir, care era in partid la mine atunci, si mi-a spus: «Domn' presedinte, Copos mi-a zis ca trebuie sa faca neaparat ceva, apoi s-a ridicat si a plecat de la loja. Imediat s-a stins lumina!». Nu stiu daca el a tras de maneta, dar cred ca a dat un telefon, ceva", a spus Vadim Tudor la gsptv.

Patronul Rapidului neaga insa acest lucru: "E clar, Vadim e dus! Tot respectul pentru cultura pe care o are, insa daca a spus asa ceva, atunci e pierdut! ii doresc multa sanatate! Ce interes as fi avut? Oricum am pierdut cu 3-0 la «masa verde». Sa nu faca sa ma duc in instanta!".

"Credeti-ma ca nici n-am vrut sa stiu ce s-a intimplat atunci, dar imi aduc aminte ca Parchetul a facut o ancheta. Daca ar fi fost Copos cel care a stins nocturna, cred ca l-ar fi prins", spune la randul lui Viorel Hizo, antrenorul de atunci al giulestenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!