"Să plece!" Mihai Rotaru a ieșit în direct la atac și a avut un discurs care "arde"
Omul de afaceri din fruntea echipei lui Reghecampf se enervează foarte rar. Ce l-a deranjat acum?
Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a avut în această seară prima reacție despre erorile de arbitraj din Liga 1. Vizibil revoltat de maniera de arbitraj a brigăzii lui Istvan Kovacs la partida Botoșani - Universitatea, 2-2, luni, în etapa a 18-a, Rotaru s-a dezlănțuit la adresa șefului de la CCA.
Grecul Vaassaras a anunțat azi că va susține o conferință de presă, dar Rotaru e dur. Într-o intervenție la TV Digi Sport, patronul oltenilor a explicat pas cu pas de ce e nemulțumit.
"Campionatul ăsta nu am câștigat nici măcar un punct nemeritat, adică dintr-o fază norocoasă, într-un meci echilibrat, sau din avantajul unei faze litigioase, noi să înscriem dintr-un penalty care nu a fost sau dintr-un ofsaid. Noi am pierdut nemeritat undeva la 10 puncte. Avem cele două contracanditate care au cel puțin 12 puncte câștigate prin noroc sau prin decizii greșite ale arbitrajului.
Mihai Rotaru, furios
Dacă ceilalți au avut 10-12 puncte minim câștigate prin noroc, nu suntem furioși pe norocul lor, ci pe ghinionul nostru, și noi am fi avut 10 puncte în plus, acum eram la două puncte de locul 2. Luăm cazul FCSB -Chindia. Putem considera că a fost penalty la ultima fază, dar au fost faze care au dezavantajat Chindia. Ăla a fost noroc în minutul 94.
I-aș spune lui Vassaras să plece. Nu se poate conduce. Arbitrajul românesc trebuie condus de la fața locului. Dacă tu nu poți sta aici, nu poți să conduci. Nu există management de la distanță în arbitraj. Trebuie să discuți om cu om. Trebuie să discuți cu Barbu față în față. Mută-te aici, muncește 7 din 7, 24 din 24. Dacă nu poți, du-te acasă.
Să spunem că avem o lipsă la număr a arbitrilor. Aș putea să înțeleg. E ca la o echipă. Mi-a greșit atacantul și vreau să îl bag pe altul, dar nu am. Să se numească Federația Română de Arbitraj. Scopul să fie ducerea arbitrilor la turneele finale. Să stabilim o strategie astfel încât să dezvoltăm arbitrajul.
Am venit într-o țară, stau aici, hai să învăț limba. Ouzounidis a reușit să țină un sfert de conferința în limba română. Ori rămâne 24 din 24, ori să plece", a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News