"Ne-a trădat, problemă de respect". Kylian Mbappe, atacat dur cu o săptămână înainte de EURO 2024

Franta EURO 2024 kylian mbappe Franta
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:10
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:20

EURO 2024 începe pe 14 iunie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. 

Considerată una dintre favoritele în cursa pentru titlul european, Franța a câștigat meciul amical cu Luxemburg, scor 3-0 și urmează să mai dispute o partidă de verificare cu Canada, pe 9 iunie.

În disputa cu Luxemburg, Kylian Mbappe a arătat o formă de joc foarte bună, marcând un gol și oferind două assist-uri, iar jurnaliștii francezi au comentat diferența de atitudine arătată de atacant la echipa națională în raport cu ceea ce a făcut la PSG, în sezonul recent încheiat.

"De cinci luni, când Kylian Mbappe nu arată destulă implicare, nu este problemă a antrenorului, a președintelui, a suporterilor. Este doar o problemă de respect. Când ești inclus în categoria celor mai buni jucători din lume, trebuie să arăți atitudinea corespunzătoare. 

Trebuie să te lupți pentru coechipierii tăi, pentru țara ta, pentru clubul tău. Cred că ne-a trădat de-a lungul sezonului. A fost o catastrofă de la început până la final în termeni de comunicare. Pentru că atunci când îl văd așa la echipa națională, nu este posibil!", a declarat Jerome Rothen, potrivit RMC Sports

Lotul naționalei Franței pentru EURO 2024

Portari: Alphonse Aréola (West Ham), Mike Maignan (AC Milan), Brice Samba (Lens)

Fundași: Jules Koundé (Barcelona), Jonathan Clauss (Marseille), Benjamin Pavard (Inter Milano), Ibrahima Konaté (Liverpool), Willian Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munchen), Lucas Hernandez (PSG), Ferland Mendy (Real Madrid).

Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (AS Monaco), Adrien Rabiot (Juventus), Warren Zaire-Emery (PSG), Aurelien Tchouaméni (Real Madrid), Antoine Griezmann (Atletico Madrid), N'Golo Kanté (Al-Ittihad).

Atacanți: Bradley Barcola (PSG), Ousmane Dembélé (PSG), Kingsley Coman (Bayern Munchen), Olivier Giroud (AC Milan), Randal Kolo Muani (PSG), Kylian Mbappé (PSG), Marcus Thuram (Inter Milano).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!