Clauza lui Dani Olmo expiră astăzi! Ce se întâmplă cu starul Spaniei de la EURO 2024

Clauza lui Dani Olmo expiră astăzi! Ce se întâmplă cu starul Spaniei de la EURO 2024 Germania

Dani Olmo (26 de ani), campion european cu Spania, care a impresionat la turneul final din Germania, ar putea pleca de la RB Leipzig în această vară.

Mijlocașul spaniol are contract cu RB Leipzig până în 2027, iar clauza sa de reziliere în valoare de 60 de milioane de euro expiră sâmbătă, 20 iulie, anunță Bild. În cazul în care niciun club nu achită suma astăzi, formațiile interesate vor trebui să negocieze cu gruparea din Bundesliga.

Clauza de reziliere a lui Dani Olmo de la RB Leipzig expiră astăzi

Interesate de Dani Olmo ar fi Atletico Madrid, FC Barcelona și Manchester City, însă niciuna dintre ele nu a mutat decisiv pentru transferul internaționalului spaniol, susțin germanii.

Mai mult, Bayern Munchen, o altă echipă despre care s-a scris că ar fi tentată să activeze clauza de reziliere a lui Dani Olmo, ar avea acum alte două variante pentru postul de mijlocaș: olandezul Xavi Simons (PSG) și francezul Desire Doue (Rennes).

Bild susține că sunt șanse foarte mici ca respectiva clauză de reziliere a lui Dani Olmo să fie activată în cursul zilei de sâmbătă, însă nu este exclus ca spaniolul să plece în această vară. Totuși, RB Leipzig a transmis ferm că nu va accepta o sumă mai mică de 60 de milioane euro pentru fotbalistul născut în Terrassa.

Olmo, crescut în academiile lui Espanyol și FC Barcelona, a petrecut cinci ani și jumătate în Croația, la Dinamo Zagreb, iar în 2020 a fost vândut la RB Leipzig, pentru 29 de milioane de euro.

În sezonul trecut, Olmo a marcat 8 goluri și a oferit 9 pase decisive în cele 25 de jocuri de la RB Leipzig, iar la EURO 2024 a înscris de trei ori și a reușit două assist-uri.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!