NEWS ALERT AC Milan și-a ales noul antrenor! Contract până în 2026

AC Milan și-a ales noul antrenor! Contract până în 2026 Italia

AC Milan a rămas fără antrenor, după ce Stefano Pioli a plecat de la echipă.

Rossonerii nu au stat foarte mult pe gânduri în această pauză competițională și au bătut deja palma cu următorul antrenor al echipei.

Paulo Fonseca va fi noul antrenor al lui AC Milan

Paulo Fonseca (51 de ani), fostul antrenor de la AS Roma, care a pregătit-o pe Lille în ultimele două sezoane, va fi alesul pentru banca tehnică a grupării de pe San Siro, anunță jurnalistul Fabrizio Romano pe pagina sa de Instagram.

Toate documentele au fost deja semnate, iar portughezul ar urma să fie antrenorul lui AC Milan cel puțin până în 2026, cu opțiunea de prelungire pentru încă un sezon.

În cursul zilei de miercuri, cei din staff-ul lui Fonseca au semnat contractele cu AC Milan, astfel că se așteaptă ca în următoarele ore să apară și anunțul oficial al înțelegerii.

AC Milan va fi, fără doar și poate, cea mai mare provocare din cariera de antrenor a lui Fonseca. Le-a mai pregătit pe Odivelas, Pinhalnovense, Desportivo Aves, Pacos de Ferreira, FC Porto, SC Braga, Șahtior Donețk și AS Roma.

În sezonul recent încheiat, Milanul a încheiat sezonul pe locul doi în Serie A, cu 75 de puncte, la mare distnață de campioana Inter Milano, care a strâns 94 de puncte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!