Sergi Roberto și-a găsit echipă și semnează! Contract până în 2026

Sergi Roberto Barcelona Como Italia Sergi Roberto / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 August 2024, 09:35
Data actualizarii: Miercuri 21 August 2024, 09:36

Sergi Roberto (32 de ani) a plecat în această vară de la FC Barcelona, clubul pentru care a evoluat întreaga sa carieră.

Liber de contract după ce nu a intrat în planurile lui Hansi Flick, mijlocașul spaniol și-a găsit repede un angajament. Nou-promovata Como a apelat la serviciile sale, iar transferul pare să fi intrat în linie dreaptă.

Sergi Roberto va semna cu Como

Fostul câștigător de UEFA Champions League cu FC Barcelona a fost abordat de italieni în urmă cu mai bine de două săptămâni, iar acum Roberto și-a dat și acordul pentru transfer.

Transferul a intrat în ”faza finală”, scrie jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter. Cei de la Como i-au oferit lui Sergi Roberto un contract valabil pentru două sezoane, până în 2026.

Evaluat în 2018 la 60 de milioane de euro, Sergi Roberto are acum o cotă de piață de 2,5 milioane de euro potrivit site-urilor de specialitate.

Cifrele lui Sergi Roberto

La prima echipă a Barcelonei, Sergi Roberto a bifat 373 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 19 ori, dar și să ofere 43 de pase decisive în peste 23.500 de minute petrecute în echipamentul catalanilor.

La naționala Spaniei, Sergi Roberto și-a făcut debutul în martie 2016, la 24 de ani și o lună, sub comanda lui Vincente del Bosque. De atunci a fost convocat doar de 11 ori. Totuși, ibericul a reușit să-și treacă în cont un gol la prima reprezentativă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!