Dora Pasztory a reperat diferența esențială dintre cele două finale ale lui David Popovici la JO 2024

Dora Pasztory david popovici jo 2024 Popovici jocurile olimpice JO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 August 2024, 17:57
Data actualizarii: Joi 01 August 2024, 18:29

David Popovici va reveni în țară vineri. 

  • După aurul obținut la proba de 200 metri liber, David Popovici a cucerit medalia de bronz în proba de 100 metri liber, după ce a obținut un timp de 47,49 secunde.

Unguroaica Dora Pasztory, expert Eurosport pe perioada Jocurilor Olimpice, s-a uitat cu atenție la cursa lui David Popovici din finala olimpică de la 100 m liber, încheiată cu medalie de bronz. 

Dora Pasztory: "A înotat așa cum a dorit strategic, așa a câștigat și proba de 200 m"

Prin locul al treilea obținut în Defense Arena miercuri seară, elevul lui Adrian Rădulescu a cucerit, la 19 ani, a doua sa medalie la JO 2024 după aurul obținut la 200 m liber. 

Dora Pasztory, fostă sportivă paralimpică, face parte pe perioada JO (26 iulie - 11 august) din echipa de specialiști a televiziunii Eurosport, alături de alte nume mari din sport, printre care și Katinka Hosszu. 

Pasztory spune că Popovici a aplicat o strategie în finala câștigată cu record mondial de chinezul Pan Zhanle. 

"Cred că David a făcut o cursă perfectă ieri, era foarte foarte fericit la final. A înotat așa cum a dorit strategic, așa a câștigat și proba de 200 m. Nu este la fel de rapid pe primii 50 m față de situația în care s-ar concentra doar pe proba de 100 m. S-a pregătit și pentru 200 m. 

Oricum, nu ar trebui să fie dezamăgit, fiindcă a fost învins de o evoluție de record mondial. Cred că este fericit cu rezultatul de ieri și ar trebui să fie bucuros de cele două medalii câștigate în două probe foarte strânse", a spus la microfonul Eurosport Dora Pasztory.

Jocurile de la Paris sunt în buzunarul tău, de la ceremonia de deschidere până la ultima medalie! Cu VOYO ai acces LIVE la canalele TVR și poți urmări Jocurile de la Paris de oriunde vrei tu, pe orice device!

*Program disponibil prin retransmisia integrală și nealterată a canalelor TVR conform regulilor must-carry

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!