Novak Djokovic a câștigat duelul titanilor! Rafael Nadal, eliminat de la JO 2024

Novak Djokovic jo 2024 rafael nadal JO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Iulie 2024, 16:56
Data actualizarii: Luni 29 Iulie 2024, 16:55

Novak Djokovic și Rafael Nadal au dus o luptă pe cinste în ”16”-imile de finală de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Novak Djokovic a câștigat duelul titanilor! Rafael Nadal, eliminat de la JO 2024

După o oră și 44 de minute de joc, Novak Djokovic l-a învins pe Rafael Nadal cu 6-1, 6-4. Cei doi tenismeni s-au înfruntat pe arena ”Philippe-Chatrier”.

A fost al 60-lea duel dintre Djokovic și Nadal, care la ceremonia de deshidere i-a fost pasată Torța Olimpică de la fostul internațional francez Zinedine Zidane.

În optimi, Djokovic îl va înfrunta pe învingătorul meciului dintre neamțul Dominik Koepfer și italianul Matteo Arnaldi.

Ce scriu spaniolii de la Marca după ce au văzut-o pe Nadia Comăneci lângă Rafael Nadal la ceremonia de deschidere de la Paris 2024

Fosta mare gimnastă și-a făcut apariția spre finalul festivității. Rafael Nadal a preluat pe un podium Torța Olimpică de la Zinedine Zidane, apoi a mers într-o barcă în care era așteptat de Nadia Comăneci, Serena Williams și Carl Lewis. 

Pe o ploaie măruntă, Nadia a zâmbit și a fost aplaudată de toți spectatorii aflați la ceremonie, iar șalupa s-a îndreptat către un alt 'reper' în care ștafeta a fost preluată de Amelie Mauresmo. Fosta jucătoare de tenis i-a predat apoi Torța Olimpică lui Tony Parker.

Spaniolii de la Marca au evocat momentul. Barca legendelor, a titrat Marca.”După ce a mers câțiva metri și a coborât câteva trepte, Nadal s-a urcat într-o barcă alături de Carl Lewis, Nadia Comaneci și Serena Williams. Barca legendelor a purtat flacăra olimpică de-a lungul Senei până când a fost predată franțuzoaicei Amélie Mauresmo, câștigătoare a 22 de titluri", a scris Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!