GALERIE FOTO Team Romania, apariție grandioasă pe Sena, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Team Romania Jocurile Olimpice Paris 2024 JO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Iulie 2024, 22:52
Data actualizarii: Sambata 27 Iulie 2024, 17:49

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice a avut loc vineri seară și a fost LIVE TEXT pe www.sport.ro - AICI.

Team Romania a apărut spre finalul ceremoniei de la Paris cu o sumedenie de sportivi la bordul ambarcațiunii care traversează Sena cu 9km/h. Delegația este cea mai numeroasă din ultimii 20 de ani, cu 106 sportivi care vor concura la disciplinele Olimpice.

Team Romania, apariție grandioasă pe Sena, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris 2024

Plini de emoție, sportivii români au fluturat steagurile țării cu mândrie și ambiție. Delegația României a ajuns la satul olimpic la finalul săptămânii trecute. Sportivii vor concura oficial începând de sâmbătă, 27 iulie.

”Gata de defilare! Team Romania înseamnă mândrie națională”, a scris Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe rețelele social media înaintea ceremoniei.

  • Printre sportivii aflați pe ambarcațiune s-a regăsit și Ana Maria Barbosu, gimnasta sclipitoare din Foșcani care a împlinit vineri, în ziua ceremoniei de pe Sena, 18 ani

Cei 106 sportivi care vor concura la JO de la Paris 2024 aproape au egalat numărul de participanți de la Atena 2004, când 108 sportivi români ai luat parte la Jocurile Olimpice.

Camelia Potec, la Poveștile Sport.ro | Totul despre Paris 2024

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!