TRANSFER MARKET | CFR Cluj da un titular afara! Decizia pe care au luat-o dupa ultimul meci:
►Batalia pentru FINALA Cupei | Joi, 20.30: Otelul - Petrolul, IN DIRECT EXCLUSIV pe net pe voyo.ro
Sefii lui Cfr Cluj l-au trimis la echipa a doua pe Gabi Muresan dupa rosul stupid incasat la semifinala de Cupa cu Astra, dar nu e totul. Dupa ce a participat activ la toate cele 8 trofee cucerite de CFR in ultimii 6 ani, Muresan va fi dat afara de CFR.
"Am luat aceasta decizie tocmai pentru a-l responsabiliza pe Gabi. Nu este normal sa fii eliminat atat de usor. Din pacate, jucatorul nostru nu e la prima abatere. Drept sanctiune, a primit doua zile libere de la antrenorul nostru, dupa care se va pregati cu echipa a doua a clubului. Inca nu ne-am hotarat pe ce perioada de timp. Suntem dezamagiti ca am ajuns sa luam această masura, cu un jucator atat de bun precum Gabi Muresan, dar este inadmisibil. E la a 10-a eliminare de cand evolueaza pentru noi" a declarat Iuliu Muresan pentru citynews.ro.
Are 31 de ani si un salariu urias pentru conditiile actuale, 30 de mii pe luna! Adica incaseaza in 4 luni cat multi dintre titularii cu nume de la Steaua! In urma cu 2 ani, Gabi Muresan a avut o oferta din China, dar nu a vrut sa paraseasca Clujul si a privat CFR-ul de 2 milioane de dolari. Putea castiga 50 de mii de euro pe luna la Tianjin!
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News