Mihai Teja, prezentat oficial la FCSB! "Ii iau ce jucator vrea, il las in pace 6 luni. Obiectiv: titlul si posesie!"
Mihai Teja a fost prezentat oficial la FCSB.
Becali: "Cu Andrei Cristea am rezolvat-o. Daca Teja mai vrea un atacant, il luam. Am intrebat de Fortes si mi-a zis ca e bun jucator, dar n-a zis-o cu toata gura. Are multe kile in plus. Sa imi zica Mihai Teja acum, daca il vrea pe Cristea, il luam, daca nu il vrea, nu il vrem."
Becali: "I-am spus ca ii fac toate poftele. Orice jucator va vrea, il va avea. Sigur, in limitele bunului simt, daca pretul e aproape de adevar. Suntem cam intelesi pentru jucatorii pe care el ii vrea."
Mihai Teja: "Este un moment foarte important in cariera mea. Nu am venit pentru bani, am venit sa fac performanta. Incerc sa rasplatesc increderea lui Gigi Becali. Presiune exista peste tot, cu atat mai mult la cluburile mari."
Becali: "Teja face ce vrea el timp de 6 luni. Ii iau ce jucatori vrea, nu ii zic nimic. Dar sa faca posesia, asa i-am zis. Daca nu face posesia, fac eu posesia cu el dupa 6 luni.
"Am vazut ce a zis Stoichita la o emisiune, ca Teja este antrenor de posesie. Mi-a placut asta. L-am sunat si pe Gica, i-am zis ca suntem rivali pe teren, dar acum am nevoie de sfatul lui. Mi-a spus la fel, ca Teja este antrenor de posesie."
"Am vorbit cu Puiu Iordanescu. Tin foarte mult la ei, la familia lor, i-am spus sa ii transmita lui Edi sa ma sune a doua zi. Nu m-a sunat decat tarziu, spre seara. Dar nu din orgoliu, mi-a explicat ca nu a putut sa ma sune pentru ca a avut un deces in familie."
"I-am zis: <<Edi, erai pe lista, dar uite ca asa le-a aranjat Dumnezeu ca pana m-ai sunat tu am apucat sa vorbesc cu Teja si am hotarat sa il pun pe el>>."
Becali: "Am avut trei antrenori pe lista. Pe Dan Alexa il stiti, vi l-am spus zilele trecute. Al treilea era Edi Iordanescu."
Teja insista pentru noul "Neubert"
Mihai Teja l-ar putea aduce la FCSB si pe Riccardo Proietti, preparatorul fizic cu care a lucrat sezonul trecut la Medias. Proietti are un CV impresionant - a lucrat inclusiv la Bayern Munchen. Teja si Proietti sunt prieteni apropiati. DETALII AICI
Mihai Teja este alesul lui Gigi Becali! Noul antrenor de la FCSB va fi prezentat oficial astazi, in cadrul unei conferinte de presa care incepe la ora 13:00.
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News