Rapid 1-0 Vorskla Poltava / Rada: "Eu propun sa legalizam si furtul, nu numai premierea!"
In cantonamentul din Antalya, oamenii lui Marian Rada se vor mai lupta cu Jagellonia Bialystok (locul 10 in Polonia), Sahtior Donetk (locul 5 in Ucraina); 13 MFK Kosice (locul 4 in Slovacia).
Rapidul se poate baza si pe tineri! Dobroiu a inscris un gol frumos din pasa lui Cesinha!
RAPID - Marinescu - Maftei, Perja, Fernandes, Mardare - Ivelja, Grigorie, Lazar, Herea - Raduta, Pinto. In partea secunda a meciului, antrenorul rapidist a contat pe urmatorii jucatori: Andrade (Pardo) - Paun, J.P. Andrade, Marius Constantin, Bozovici - Grigore, Cesinha, Spadacio, Doru Bratu - Djalovici, Dobroiu.
"Mai avem mult de munca, chiar daca ii vad pe jucatori concentrati. Victoriile aduc entuziasm si poti lucra mai bine. Jucatorii realizeaza unde merg bine si unde stau mai rau".
"Nu cred ca Rapidul nu va juca in retur. Noi stam departe de aceste lucruri. Clubul trebuie sa rezolve aceste probleme".
"Nu ne intereseaza ce se intampla in fotbalul intern, noi am venit sa ne pregatim".
"Daca legalizam premierea, de ce sa nu legalizam si furtul? Regulamentul este clar", a spus Marian Rada dupa declaratiile lui Goian.
Amicale Antalya
4 feb.- Vorskla Poltava 1-0
7 feb. - Jagiellonia Bialystok
10 feb. - Sahtior Donetk
13 feb. - MFK Kosice
Urmăriți SPORT.RO și pe Google News