20 de ani de post comunism intr-o singura fraza: "Ba, tarane, eu am mai multe haine decat ai tu vaci!" Porumboiu transfera doua oi de la Becali si merge cu ele la TAS :)

20 de ani de post comunism intr-o singura fraza: Ba, tarane, eu am mai multe haine decat ai tu vaci! Porumboiu transfera doua oi de la Becali si merge cu ele la TAS :) Superliga

Povestea neclara a fotbalului romanesc si-a mai consumat un episod. Intr-o rabufnire a inteligentei supreme, Cristi Borcea a avut aseara o revelatie: are mai multe haine decat are Porumboiu vaci.

Doi ani de drumuri constante in Occident, descoperirea unor noi civilizatii si a unui nou mod de viata au facut din Cristi Borcea un om... nou.

Atitudinea si modul de gandire au cunoscut traiectorii ascendente, iar primele schimbari majore s-au observat inca din urma cu cateva luni, atunci cand presedintele executiv al lui Dinamo a avut prima idee GE-NI-A-LA: sa le vanda shaorma cu de toate americanilor de la Miami.

Evolutia a continuat firesc si Cristi a inceput sa cunoasca oameni deosebiti, cu care s-a imprietenit imediat. Cu unul dintre ei chiar s-a si inrudit. Si pentru ca tanarul investitor din Groapa este cunoscut drept un "baiat fin", in cercul literar infiintat de cei doi i-a ramas porecla "FINUL".

Aseara, intr-un orgasm intelectual, momentul culminant de sclipire si genialitate a fost exprimat printr-o fraza slobozita in direct la Digi Sport: "Bai, tarane, eu am mai multe haine decat ai tu vaci", a fost remarca pe care Cristi i-a facut-o dusmanului Porumboiu.

Finantatorul Vasluiului i-a intors-o intr-o maniera eleganta, cu o replica ce l-a facut pe Cristi sa cada pe ganduri: "Borceo, esti un gunoi analfabet."

Duelul verbal remarcabil isi va avea finalitatea in Occident, acolo unde Cristi se simte ca acasa. Porumboiu vrea sa mearga la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, pentru a dovedi ca el are mai multe vaci decat are Borcea haine. Pentru a fi sigur de reusita, patrolul Vasluiului va mai imprumuta cateva oi de la prietenul Gigi Becali. "O sa zicem ca sunt vaci, poate or sa ne creada."

Dumitru Dragomir este convins ca planul baietilor va fi un succes: "Daca veneati la mine la Comisie, faceam din oaie, vaca, intr-o secunda."

Textul este un pamflet, si trebuie tratat ca atare. Dialogul dintre Borcea si Porumboiu este insa real, si a avut loc aseara, la Digi Sport. Mai multe detalii AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!